That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gadgets

Distology tekent distributieovereenkomst met Kenna Security

Distology zet volgende stap in Europese groeistrategie met distributieovereenkomst met Kenna Security, marktleider in voorspellende cyber-risico’s.

Distology is een market enabler die technologische innovatie verbindt met service innovatie. Wij werken samen met een aantal belangrijke disruptieve vendoren op het gebied van security en cloud om hen en ons netwerk van proactieve partners in staat te stellen hun klanten beter van dienst te zijn. Door de samenwerking met Kenna Security de klanten van Distology resellers betere, snellere en nauwkeuriger beslissingen nemen met betrekking tot het risicoprofiel van hun organisatie. Kenna Security kan daarbij profiteren van Distology’s MSP Platform, OnePortal, waarmee MKB-organisaties ‘enterprise grade’ technologie beschikbaar krijgen tegen concurrerende prijzen.

 “Succesvol risicomanagement  vraagt om meer dan technische kennis van security alleen, het vraagt organisaties om te overwegen wat ze in hun omgeving waarnemen met als doel om risico’s te meten en prioriteiten te bepalen,” zegt Kees van Kempen, Managing Director bij Distology Nederland. “Kenna’s cloud-gebaseerde oplossing past helemaal binnen de innovatieve en collaboratieve technologie waar Distology voor staat en we kijken uit naar een wederzijds succesvolle samenwerking”.

“Kenna heeft voor samenwerking met Distology gekozen vanweg hun brede bereik in het resellerkanaal en hun bewezen succes bij het op de kaart zetten van snelgroeiende technologiebedrijven. We denken dat hun uitmuntende partner enablement capaciteiten en hun innovatieve One Portal voor MSP’s hen de ideale distributeur voot ond mskrn,” aldus Rick Kramer, vice president worldwide channel sales and alliances bij Kenna Security. “Distology’s aantoonbare resultaten in het bieden van baanbrekende oplossingen aan channelpartners zijn veelbelovend voor onze groeiende partnercommunity.”

Het Kenna Platform biedt resellers een toonaangevende risico-gebaseeerde kwetsbaarheids management oplossing die gebruikers in staat stelt om snel en met minimale inspanning over te stappen naar een gecentraliseerde en consistente risico-centrische aanpak. Ter ondersteuning daarvan stelt Distology kwalitatieve technische en commerciële middelen ter beschikking om het enablement-proces te stroomlijnen en leadgeneratie-activiteiten te organiseren. Kijk voor meer informatie over een partnership met Kenna Security op https://www.kennasecurity.com/

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE