Home Gaming Nieuwe Games with Gold-releases voor februari 2019

Nieuwe Games with Gold-releases voor februari 2019

by Pim, Sel

Welkom bij het Games with Gold-overzicht voor februari 2019!

In de maand februari zijn weer 4 nieuwe Games With Gold beschikbaar voor alle gamers met een Xbox Live Gold lidmaatschap.

Bloodstained: Curse of the Moon

Te downloaden tussen 1 en 28 februari op Xbox One

Speel in klassieke retrostijl met Bloodstained: Curse of the Moon. Dit actie-avontuur, gebaseerd op de klassieke side-scrolling games uit het verleden, is ontworpen door de legendarische Koji Igarashi. Kies uit verschillende personages, elk met unieke vaardigheden. Reis door gevaarlijke gebieden en versla de kwaadaardige demon die zich schuilhoudt in het verboden kasteel.

Super Bomberman R

Te downloaden tussen 16 februari en 15 maart op Xbox One

Tijd voor knallende actie, want Super Bomberman Ris terug en beter dan ooit! Acht bommenwerpende helden nemen het in de ruimte op tegen de Evil Emperor Buggler, maar nu kunnen ze rekenen op de hulp van Master Chief! En met een geavanceerd gevechtspantser, exclusief beschikbaar in de Xbox One-versie van de game, maak je nog meer kans op de overwinning. Je kunt deze allergrootste Bomberman-game ooit in je eentje of samen met een andere gamer spelen.

Assassin’s Creed Rogue

Te downloaden tussen 1 en 15 februari op Xbox One en Xbox 360

Vervolg de avonturen van je voorouders in Assassin’s Creed Rogue. Kruip in de huid van Shay Patrick Cormac ten tijde van de chaotische oorlog tussen de Fransen en Indianen. Deze jonge, heldhaftige sluipmoordenaar groeit door een tragedie langzaam maar zeker uit tot een uiterst dodelijke jager die de Assassins wil uitschakelen. En door zijn duistere transformatie zal de broederschap nooit meer dezelfde zijn.

Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy

Te downloaden tussen 16 en 28 februari op Xbox One en Xbox 360

In Star Wars Jedi Knight: Jedi Academyleer je alle Force-vaardigheden van Jedi Master Luke Skywalker. Duik in deze klassieke titel, die werd uitgebracht voor de originele Xbox. Begin je tocht als leergierige student en maak op verschillende locaties kennis met bekende Star Wars-personages. Uiteindelijk kom je voor de ultieme keuze te staan: de goedheid en vrijheid van het licht of de verleidelijke kracht van de ‘Dark Side’.

Alle games zijn tijdelijk en exclusief beschikbaar voor Xbox Live Gold-leden als onderdeel van het Games with Gold-programma. Met Xbox Live Gold heb je toegang tot het meest geavanceerde multiplayer netwerk. Je krijgt bovendien gratis games en exclusieve ledenkortingen bij Microsoft Store. Dus word vandaag nog lid van Xbox Live Gold en stort je meteen in alle actie!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: