Home Gaming DISNEY EN UBISOFT KONDIGEN GRAVITY FALLS: LEGEND OF THE GNOME GEMULETS AAN

DISNEY EN UBISOFT KONDIGEN GRAVITY FALLS: LEGEND OF THE GNOME GEMULETS AAN

by Mark van Truijen

Vandaag kondigen Ubisoft® en Disney Interactive Gravity Falls: Legend of the Gnome Gemulets aan. Een gloednieuwe game gebaseerd op Gravity Falls, de populaire TV-serie die uitgezonden wordt op Disney XD. De game, die ontwikkeld is samen met de bedenker en uitvoerend producent van de serie Alex Hirsch, bevat de bekende en eigenzinnge humor uit de TV-serie en biedt fans de mogelijkheid om te spelen met Dipper en Mabel. Samen gaan ze op avontuur om mysteries op te lossen en het Gnome koninkrijk te redden van ultieme chaos. Tijdens hun avontuur komen spelers veel bekende personages tegen uit de TV-serie en ontdekken ze verschillende locaties zoals de stad van Gravity Falls, de Mystery Shack en nog veel meer. Key art van de game is ook bedacht en ontworpen door Alex zelf. Gravity Falls: Legend of the Gnome Gemulets is vanaf najaar 2015 verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS.

 “Deze nieuwe samenwerking tussen Disney en Ubisoft resulteert in een authentieke game ervaring. Door samen te werken met de bedenker van de serie, Alex Hirsch, is de game een duidelijke verlenging van de personages, verhaallijn en de bekende humor uit Gravity Falls. We verheugen ons erop dat we fans van de serie de kans geven om op een interactieve manier bezig te zijn met hun favoriete Gravity Falls personages,” zegt Geoffroy Sardin, Senior VP, sales and marketing bij Ubisoft. “Door het gebruik van de UbiArt engine op het Nintendo 3DS platform is het mogelijk om het idee van Alex om te toveren tot een geweldige interactieve ervaring.”
 
Een crisis heeft het Gnome koninkrijk in zijn greep in Gravity Falls: Legend of the Gnome Gemulets en alleen Dipper en Mabel kunnen het koninkrijk redden. De Pines tweeling moeten gaan samenwerken om attributen en wapens te verzamelen die in Gravity Falls te vinden zijn. Hiermee moeten ze mysteries op lossen en bovennatuurlijke wezens bestrijden. Tijdens deze gevaarlijke reis moeten ze vechten tegen enge vijanden en het koninkrijk redden van ultieme chaos.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x