Home TVSeries Disney Channel Highlights | Mei

Disney Channel Highlights | Mei

by Pim, Sel

VUUR VRIENDJES

In een fantasiewereld waarin pratende voertuigen leven, werken en spelen met de mensen die ze besturen, volgt “Vuur Vriendjes” een jongen met zijn pratende brandweerauto. Samen met hun vrienden gaan ze als eerstehulpverleners anderen in hun buurt helpen met hun problemen. Of het nu gaat om het redden van een jonge auto die in een boom vastzit, het opsporen van verdwenen dalmatiërpups of het helpen bij het uitdelen van noodrantsoenen aan hun buren tijdens een grote stroomstoring. Bij de Vuur Vriendjes staat het belang van teamwork en het helpen van medeburgers altijd op de eerste plek. 

Vanaf 12 mei, elke zaterdag en zondag om 8:30 uur op Disney Channel.

KIFF

De serie volgt Kiff, een vrolijke eekhoorn die volop van het leven geniet. Samen met haar geweldige konijnenvriend Barry beleeft ze talloze avonturen in hun stad, waar dieren en vreemde magische wezens hun dagen doorbrengen. Het duo moet zich een weg zien te vinden op school, met relaties en hun vaak excentrieke gemeenschap.

Vanaf 20 mei, elke maandag t/m vrijdag om 16:30 uur op Disney Channel.

HAMSTER & GRIETJE

Gretel Grant-Gomez en haar hamster ‘Hamster’ krijgen superkrachten van aliens en de grote verantwoordelijkheid om ‘helden op aarde’ te zijn! Gretels tienerbroer, Kevin, is overgeslagen door de aliens en blijft een ‘vriend van superhelden’. Hij is echter vaak het brein achter iedere missie! Nu moeten Hamster & Gretel de wereld te redden van boeven, terwijl ze hun identiteit geheim moeten houden.

Vanaf 13 mei, elke maandag t/m vrijdag om 15:00 uur op Disney Channel.

HET LEVEN VAN EEN LOSER 2: VETTE PECH

Nog meer dolle fratsen van de hopeloos onzekere en onhandige onderbouwleerling Bram Botermans. Deze keer ligt de nadruk op de ingewikkelde relatie met zijn oudere broer Rick. Bram gaat een levensgrote uitdaging aan: hij moet een weekend alleen met Rick zien te overleven en zich aan steeds meer ‘Rickregels’ houden.

Kijk ‘Het Leven van een Loser 2: Vette Pech’, zaterdag 11 mei om 13:00 uur op Disney Channel.

DUCKTALES

Hou je vast voor de halsbrekende avonturen van de bekendste triljardair van heel Duckstad, Dagobert Duck, en zijn ondeugende neefjes Kwik, Kwek en Kwak. De drieling ontdekt samen met Webby, de kleindochter van mevrouw Baktaart, de lang bewaarde familiegeheimen uit Dagobert’s veelbewogen verleden, waardoor het gezin gewaagde avonturen beleeft over de hele wereld!

Vanaf 29 april, maandag t/m vrijdag vanaf 12:00 uur op Disney XD.

AMPHIBIA

Amphibia gaat over de komische avonturen van de 13-jarige Anne Boonchuy die, nadat ze een mysterieuze muziekdoos gestolen heeft, op magische wijze naar de wereld van Amphibia getransporteerd wordt; een wild moerasgebied vol pratende kikkermensen. Met de hulp van een enthousiaste jonge kikker genaamd Sprig, verandert Anne van een monster in een heldin en maakt ze voor eerst van haar leven kennis met echte vriendschap.

Vanaf 4 mei, elke zaterdag en zondag vanaf 10:00 uur op Disney XD.

MECH-X4

Ryan, een jongen met de gave om technologie te besturen met zijn gedachten (technopathie genaamd), krijgt een 45 meter lange robot genaamd MECH-X4 om de stad te beschermen tegen reusachtige monsters. Om hem te helpen MECH-X4 te besturen, verzamelt Ryan een team met daarin zijn twee beste vrienden, Harris en Spyder, en de laatste persoon met wie hij ooit zou willen samenwerken: zijn oudere broer Mark.

Vanaf 6 mei, elke maandag t/m vrijdag dubbele afleveringen vanaf 15:00 op Disney XD.

GROEN IN DE GROTE STAD, DUCKTALES, STAR VS DE KRACHT VAN HET KWAAD & GRAVITY FALLS

Begin de dag boordevol plezier met afleveringen van: Groen in de Grote Stad, DuckTales, Star vs de Kracht van het Kwaad en Gravity Falls.  

Vanaf maandag 29 april om 7:00 op Disney XD.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x