Home Gaming Dishonored 2 | Pre-order en speel een dag eerder | Nieuwe gameplay video – High Chaos in het Clockwork Mansion

Dishonored 2 | Pre-order en speel een dag eerder | Nieuwe gameplay video – High Chaos in het Clockwork Mansion

by Mark van Truijen

Bethesda kondigt aan dat iedereen die Dishonored 2 pre-ordert de kans zal krijgen de game een dag voor release al te spelen. Daarnaast werd er ook een nieuwe gameplay video vrijgegeven, genaamd ’Kill the Grand Inventor’.

Kijk mee hoe Emily Kaldwin zich door het Clockwork Mansion begeeft, gebruikmakend van haar bovennatuurlijke krachten, wapens en gadgets – iedereen eliminerend die in haar weg staat.

Neem je rol als bovennatuurlijke huurmoordenaar terug op in Dishonored 2 – het volgende hoofdstuk in de prijswinnende Dishonored-saga ontwikkeld door Arkane Studios, vanaf 11 november 2016 beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Delilah, een geschifte heks uitgerust met krachtige zwarte magie, heeft de troon van Empress Emily Kaldwin ingenomen en voor een onzekere toekomst gezorgd. Treed in de voetsporen van Emily Kaldwin of Corvo Attano en reis verder dan de legendarische straten van Dunwall tot Karnaca; een eens florerende kuststad die de sleutel bevat om Emily terug op de troon te krijgen. Gewapend met het teken van de Outsider en nieuwe bovennatuurlijke krachten is het aan jou om je vijanden achterna te jagen en de toekomst van het koninkrijk veilig te stellen.

Morgen lossen we ‘Save Anton Sokolov’ – een low chaos stealth en non-lethal playthrough van het Clockwork Mansion.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x