Home Gaming Warhammer® 40,000®: Dawn of War® III:

Warhammer® 40,000®: Dawn of War® III:

by Mark van Truijen

In de aanloop naar de release van Warhammer 40,000: Dawn of War III, onthullen SEGA en Relic Entertainment enkele nieuwe en terugkerende eenheden die fans kunnen commanderen. Ga naar DawnOfWar.com om op de hoogte te blijven van de laatste aankondigingen.

Nadat de Space Marines al maanden genieten van de vernietiging die hunImperial Knight Solaria naar het slagveld brengt, is het nu tijd om kennis te maken met de tegenhanger van de Eldar: de Wraithknight. Deze torenhoge constructies zijn gemaakt van de kenmerkende Eldar-wraithbone. Ondanks hun grote formaat, bewegen ze zich behendig over het slagveld.

Deze eenheid is bewapend met twee zware Wraithcannons en het meest geschikt voor afstandsgevechten, waarbij ze hun sprongkracht kunnen gebruiken om projectielen te ontwijken. De Wraithknight kan ook vernietigende straalaanvallen gebruiken, en een distortion rift die de mobiliteit van vijanden reduceert – ideaal om bondgenoten te helpen om krachtige, traag vurende eenheden in de strijd te brengen.

Net als alle Eldar-eenheden vertrouwt de Wraithknight op Battle Focus voor de voeding van zijn health shield dat schade beperkt. Als de Focus is uitgeput, kan de Wraithknight vijandelijk vuur niet lang meer verdragen. Infanterie-eenheden kunnen ook een probleem vormen voor deze enorme constructies, omdat Wraithknights niet snel kunnen ontsnappen tijdens de afkoelingduur van hun sprongvermogen. Maar als je zorgt dat je troepen je Wraithknight dekking geven is het een geweldige eenheid om vijanden mee te bestoken en vernietigende combo’s mee op te zeten.

Vaardigheden

  • Jump: de Wraithknight springt naar een bepaalde positie. Na de landing glijdt de Wraithknight nog een stukje verder waardoor hij sneller kan vuren.
  • Distortion Rift: de Wraithknight creëert een vervormingsveld op de doelpositie. Dit veld wordt langzaam groter en trekt vijandelijke infanterie naar het midden. Voertuigen worden hierdoor vertraagd.
  • Focused Beam: vuurt een brede energiestraal over grote afstand om alle vijanden op zijn weg te treffen.

Ga naar DawnOfWar.com voor meer informatie en toekomstige updates over Dawn of War III.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x