Home Gaming Deze Week in Red Dead Online: De Quick Draw Club No. 4 en meer

Deze Week in Red Dead Online: De Quick Draw Club No. 4 en meer

by Jos Vis

Vandaag begint de Quick Draw Club No. 4, die de mogelijkheid biedt om zeldzame beloningen te verdienen, zoals de stoere Dunster Outfit en de met de hand versierde Ibarra Variant van het uitstekende Mauser Pistol. Bekijk alle beloningen die beschikbaar zijn in de Quick Draw Club No. 4 hier.

Als je alle drie de vorige versies van de Quick Draw Club hebt gekocht, speel je met de aankoop van de vierde versie de Halloween Pass 2 vrij, die later deze maand wordt uitgebracht.

50% RDO$ bonus en XP in doordraaiende Call to Arms Maps

De plaatselijke bevolking is in de minderheid door bandieten die de steden en ranches op de prairie belegeren. Simpel gezegd: de inwoners van Blackwater en MacFarlane’s Ranch hebben je hulp nodig.

Vanaf vandaag tot 7 oktober zal Blackwater de enige stad zijn die je hulp nodig heeft in Call to Arms, met een bonus van 50% RDO$ en XP. Ondertussen zullen de bewoners van MacFarlane’s Ranch je hulp inroepen van 8 tot 11 oktober, met dezelfde extra uitbetalingen.

Naturalist bonussen

Miss Harriet Davenport heeft dringend monsters nodig van wilde dieren – spoor en verdoof ongetemde wezens en verkoop hun monsters voor twee keer de gebruikelijke RDO$ en Role XP tot 11 oktober.

Alle spelers die deze week Red Dead Online spelen krijgen drie Predator Baits en drie Herbivore Baits per stuk bij het inloggen, en Naturalisten met Rank vijf en hoger worden beloond met vijf Blending Tonics en 200 Sedative Varmint Cartridges. Lever drie monsters in bij Harriet en je krijgt een beloning van 2.000 Naturalist XP en 40% korting op een Novice of Promising Naturalist Role Item.

Wie bereid is dieren te stropen in plaats van ze te verdoven, krijgt 40% korting op een Established of Distinguished Naturalist Role Item naar keuze na het jagen op en villen van een Legenday Animal. Het maken van een item in de winkel van Gus levert 30% korting op op prijs van het Elephant Rifle en 50 kogels Nitro Express Ammo.

Iedereen die de Quick Draw Club No. 4 koopt, ontvangt als beloning vijf Legendary Animal Pheromones, plus een korting van 10 Gold Bars op de Sample Kit. Het kan tot 72 uur duren voordat je beloningen en aanbiedingen binnen zijn.

Bonussen voor verkoop vis aan slagers

Slagers in het hele land hebben jouw hulp nodig om de honger van de lokale bevolking naar zeevruchten te stillen: als je vis verkoopt bij een slager, krijg je deze week een RDO$ bonus van 50%. 

Nu beschikbaar voor aankoop

Degenen die de Outlaw Pass No. 3 gemist hebben, kunnen nu de Red Enamel-inleg voor hun wapens kopen bij Gunsmiths over het hele land. Modieuze types kunnen ondertussen Bill Williamson’s outfit, The Dedham, en de Burdall Hat van Madam Nazar kopen.

Kortingen

Non-Naturalists krijgen deze week 5 Gold Bars korting op de prijs van de Sample Kit als ze met Harriet Davenport spreken, evenals 30% korting op Naturalist benodigdheden zoals het Varmint Rifle en Harriet’s selectie van Tonics.

Gunsmiths biedt ook 30% korting op zowel de Bow en de Improved Bow – goed nieuws voor alle boogschutters met arendsogen op de vlakte. Als je liever op zoek gaat naar een mooie visplek, krijg je 40% korting op de Fishing Rod in de Catalogue, terwijl alle Fishing Lures 50% afgeprijsd zijn. 

Bezoek de Stables om 30% korting te krijgen op de kosten van alle Gypsy Cob paarden voor de komende zeven dagen. Ondertussen geven Tailors in de hele staat 40% korting op alle laarzen.

Prime Gaming-voordelen

Red Dead Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account vóór 25 oktober verbinden met Prime Gaming, krijgen een beloning voor 40 Capitale en een aanbieding voor 50% korting op het Mauser Pistol.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x