Home Gaming SQUARE ENIX EN DISNEY BRENGEN KINGDOM HEARTS COLLECTIONS NAAR NINTENDO SWITCH VIA CLOUD

SQUARE ENIX EN DISNEY BRENGEN KINGDOM HEARTS COLLECTIONS NAAR NINTENDO SWITCH VIA CLOUD

by Jos Vis

In de aanloop naar de 20e verjaardag van KINGDOM HEARTS in 2022, maken SQUARE ENIX en Disney vandaag bekend dat cloud-versies van de 10 magische KINGDOM HEARTS-titels naar de Nintendo Switch komen als drie opzichzelfstaande cloud-releases. De streaming-versies van de delen van KINGDOM HEARTS, de bestverkochte actie-RPG-serie, kunnen los van elkaar gekocht worden, of als de alles-in-een verzameling genaamd KINGDOM HEARTS INTEGRUM MASTERPIECE for Cloud.

Het eerste deel van de magische KINGDOM HEARTS-franchise werd ontwikkeld onder de regie van de Tetsuya Nomura en in 2002 uitgebracht door SQUARE ENIX. Dit was het begin van een langdurige samenwerking tussen SQUARE ENIX en Disney. Sindsdien zijn er wereldwijd meer dan 35 miljoen games in de serie verscheept. Nintendo Switch-spelers die reikhalzend uitkeken naar de komst van de serie naar hun platform, kunnen in de toekomst samen met Sora, Donald, Goofy en vele andere Disney-personages op avontuur gaan in de “Dark Seeker Saga”, die zich uitstrekt van het originele KINGDOM HEARTS tot het veelgeprezen KINGDOM HEARTS III + Re Mind (DLC).

Hier vind je een volledig overzicht van de cloud-versies van KINGDOM HEARTS-titels die naar de Nintendo Switch komen: https://square-enix-games.com/en_GB/news/kingdom-hearts-switch

Daarnaast is het hele verhaal van de populaire mobile-titel, KINGDOM HEARTS Union χ [Cross], beschikbaar voor spelers om opnieuw te beleven of voor het eerst te ervaren in de theatermodus via de offline-versie van de app. Komende winter verschijnt het laatste hoofdstuk van het spin-offverhaal KINGDOM HEARTS DARK ROAD. De KINGDOM HEARTS Uχ Dark Road-app is al meer dan 10 miljoen keer gedownload, en binnenkort kunnen spelers van over de hele wereld het langverwachte slot van dit prequel-verhaal beleven.

Er werd ook bekendgemaakt dat een KINGDOM HEARTS 20th Anniversary-evenement zal plaatsvinden, waarover later meer bekend wordt gemaakt. Fans kunnen ook uitkijken naar nieuwe 20th Anniversary merchandise-items die in 2022 verschijnen.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x