Home Featured Deze Week in GTA Online: Drievoudig Cash bij alle Survival Modes, Nieuwe Premium Deluxe Repo Work Missies, Kortingen en Meer

Deze Week in GTA Online: Drievoudig Cash bij alle Survival Modes, Nieuwe Premium Deluxe Repo Work Missies, Kortingen en Meer

by Jos Vis

Begin deze week lekker met wat klassieke GTA Online actie, tegen drie keer het gangbare tarief. Alle Survival Jobsbetalen namelijk 3X GTA$ uit tot en met 8 mei.

Kom samen met je crew in een van de 9 Survival maps, beschikbaar in het Jobs-menu, en probeer 10 rondes-lang je vijanden van de kaart te vegen. Tussen elke ronde krijgen jij en je crew een lading nieuwe wapens. Wanneer je alle 10 rondes overleefd krijg je elk een flinke beloning.

Er zijn vandaag drie nieuwe missies aan Simeon Yetarian’s Premium Deluxe Repo Work toegevoegd in GTA Online. Help meneer Yetarian een aantal high-end voertuigen te bevrijden, breng ze terug naar hun rechtmatige eigenaars en verdien Dubbele GTA$ en RP in alle Premium Deluxe Repo Work.

Simeon heeft een klant met een wel zeer specifieke wish list – maar hij kan maar voor een bepaalde tijd de internationale wateren verlaten. Op korte termijn heeft hij een bekwaam team nodig die een aantal assertieve inbeslagname-technieken toepast. Neem de high-end voertuigen in Los Santos weer in beslag, en lever deze af bij de havens voordat de klant ze verscheept.

Tijdens een recentelijk ommetje door Rockford Hills, spotte Simeon een aantal prachtige wagens bij een aantal nogal lege landhuizen. Een gewetenloos persoon zou hier makkelijk mee kunnen wegvliegen, zónder het alarm te laten afgaan. Krijg een Cargobob en red deze voertuigen van een lang leven van verwaarlozing.

Simeon heeft vernomen dat er een limited edition MTL Brickage is zoekgeraakt tijdens het transport naar Los Santos. Wanneer een kleine, gore dealership in Sandy Shores op mysterieuze wijze precies zo’n voertuig in het bezit krijgt, hoort Simeon daar ook over. Ga erheen, en verkrijg dit prachtige voertuig – maakt niet uit op wat voor manier.

Maak – terwijl je Biker-bedrijven deze week de productie opvoeren met een speed boost op de productie van 25% – contact met je MC, en verdien 2X GTA$ & RP  bij alle MC Work & Challenges. Bovendien biedt elke Clubhouse-vegaderruimte toegang tot Clubhouse Contracts – een constante rotatie aan high-risk opdrachten, waarvoor het ruige type nodig dat alleen een MC kan aanleveren. Ga zo’n uitdaging aan en wordt dubbel uitbetaald tot en met 8 mei.

Speel deze week GTA Online, en ontgrendel een biker merkshirt – de White en Red Nagasaki, en Steel Horse Logo-T-shirts.

Krijg tot wel 40% korting op Biker Businesses, upgrades en meer tot en met 8 mei:

Er zijn deze week ook nog een aantal high-end voertuigen in de uitverkoop, waaronder de Dewbauchee Vagner en Nagasaki Shotaro (deze kun je kopen nadat je een rondje Deadline hebt gespeeld):

Je kunt meedoen aan een Premium Race via de Quick Job App op je in-game telefoon, of via de gele corona bij Legion Square. Leg GTA$20K in om tegen zeven andere racers mee te dingen voor de eerste plek, welke GTA$100K oplevert, terwijl degene die op de 2e en 3e plaats eindigen GTA$30K en GTA$20K ontvangen.

  • 2 mei: At the Races (alleen voor Off-Road)
  • 3 – 6 mei: Senora Freeway (alleen voor Super cars)
  • 7 – 8 mei: Muscle In (alleen voor Muscle cars)

Voor meer informatie over alle nieuwste GTA Online-bonussen, ga naar de Social Club Events-pagina.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: