Home Gaming Deze week in GTA Online

Deze week in GTA Online

by Pim, Sel

Nu de vraag naar illegale goederen in de lift zit, loopt de zwarte markt van San Andreas als een tierelier. Eigenaars van Executive Offices, Biker Businesses, Bunkers en Nightclubs kunnen het ijzer smeden als het heet is dankzij de hogere productiesnelheid voor hun hele zakelijke portfolio.

Executives ontvangen 2x Special Cargo Crates van Special Cargo Warehouse-manager Lupe, terwijl de productiesnelheid van alle Biker BusinessesBunker Stock en Nightclub Warehouse Stock ook wordt verdubbeld.

Om de opbrengsten van je criminele zaken te maximaliseren krijg je deze week 40% korting op alle Upgrades en Modifications voor het Executive Office, de Bunker, de Nightclub en het Biker Clubhouse. Ga in de game naar de website van Dynasty 8 Executive om je Executive Office te pimpen, of ga naar Maze Bank Foreclosures om faciliteiten voor je Bunker, Nightclub en Clubhouse in de wacht te slepen.

Scoor de Alpine Hat voor Oktoberfest

Die kenmerkende Pißwasser-geur die uit San Andreas optrekt, kan maar een ding betekenen: Oktoberfest is aangebroken. Vier het feest mee met de traditionele Alpine Hat die tot en met 4 oktober aan de garderobe van je personage wordt toegevoegd als je GTA Online speelt.

Red Happy Moon Tee ter ere van Moon Festival

Ga uit je dak met het Mid-Autumn Festival. Speel deze week GTA Online om de Red Happy Moon Tee op te halen en mee te feesten.

Aanpassingen aan Assault on Cayo Perico en The Cayo Perico Heist

Als onderdeel van de voortdurende aanpassingen om spelers te voorzien van een grotere stimulans om de uitgebreide content van GTA Online te ervaren, verdubbelen we voor beide teams de uitbetaling van GTA$ in Assault on Cayo Perico en krijg je betere beloningen voor het voltooien van optionele uitdagingen.

We hebben ook wat aanpassingen gemaakt aan de GTA$-uitbetalingen op het gebied van Setup-kosten en Finale-uitbetalingen voor The Cayo Perico Heist. Uitbetalingen voor The Madrazo Files en de Pink Diamond blijven hetzelfde, evenals uitbetalingen voor goud als secundair doelwit. Uitbetalingen voor andere primaire en secundaire doelwitten zijn ook gereduceerd.

We blijven de uitbetalingen van GTA$ voor alle activiteitsoorten in de gaten houden en we zullen meer aanpassingen maken om ervoor te zorgen dat de uitbetalingen voor heel GTA Online in evenwicht blijven.

2x GTA$ en RP voor Hasta La Vista 

Kies partij in een moderne versie van David en Goliath met Hasta La Vista. Vorm teams van Truckers en Cyclists. De Truckers doen hun best de Cyclists te verpulveren voor ze de finishlijn overgaan. Profiteer tot en met 4 oktober van dubbele beloningen.

Showroom van Premium Deluxe Motorsport

Kom langs bij Simeons showroom om zijn nieuwste collectie voertuigen te bewonderen, waaronder de terugkerende Benefactor Feltzer, de pas uitgebrachte Penaud La Coureuse en andere prachtige keuzes:

  • Imponte Ruiner ZZ-8 (musclecar, 30% korting)
  • Penaud La Coureuse (sportwagen)
  • Toundra Panthere (sportwagen)
  • Dinka Sugoi (sportwagen, 50% korting)
  • Benefactor Feltzer (sportwagen)

Showroom van Luxury Autos

Kijk hoe de luxe afspat van de wagens in de showroom van Luxury Autos. Laat je imponeren door de Dinka RT3000 (sportwagen, 30% korting) en de terugkerende Ocelot Lynx (sportwagen, 40% korting), die staan te glinsteren achter het glas en beschikbaar zijn voor onmiddellijke aankoop.

Te winnen in de Car Meet en andere bonusvoertuigen
Doe mee aan de LS Car Meet Series en bemachtig twee dagen achter elkaar een plek in de top 5 om de Übermacht Sentinel Classic (sportwagen) in de wacht te slepen. Op de Test Track van de LS Car Meet zie je deze week een trio van terugkerende sportwagens. Leef je uit in Scrambles en Time Trials met de Dinka Jester ClassicDewbauchee Seven-70 (40% korting) en de Dewbauchee Rapid GT, of maak donuts op het geverfde asfalt.

Draai aan het Lucky Wheel in de lobby van het Diamond Casino & Resort. Misschien word je wel de gelukkige winnaar van GTA$, kleding of andere mysterieuze prijzen. Je kunt ook de Maibatsu Penumbra FF (sportwagen) winnen op het podium.

Premium Test Ride en HSW Time Trial: Alleen op PlayStation 5 en Xbox Series X|S

Bezoek Hao’s Special Works in de LS Car Meet om daarvoor geschikte voertuigen uit te rusten met zieke cosmetische en prestatieverbeterende upgrades. Neem de Premium Test Ride van deze week mee de baan op: de totaal aangepaste Maibatsu MonstroCiti (offroad). Deze gezinsvriendelijke SUV is op het straatracecircuit veranderd in een bak om bang voor te zijn.


Kies een willekeurig voertuig met HSW-upgrades en deel de lakens uit van North Chumash tot Palomino Highlands in de HSW Time Trial van deze week.

GTA+

Deze maand krijgen GTA+-leden de nieuwe Bravado Hotring Hellfire (sportwagen). Bovendien kunnen ze met hun GTA+-lidmaatschap ook andere titels van Rockstar Games spelen op het platform dat bij je lidmaatschap hoort, waaronder Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Verder deze maand: 

  • San Andreas Federal Reserve Tee, Republican Space Rangers Tee, You Own Los Santos Hoodie 
  • Gratis geleide raketten voor de Kosatka-onderzeeër
  • 2x GTA$ en RP voor Assault on Cayo Perico 
  • 2x GTA$ voor het beroven van pantservoertuigen 


En nog veel meer, zoals een bonus van GTA$500.000 die elke maand na betaling op je rekening wordt gestort, toegang tot The Vinewood Car Club en andere maandelijkse voordelen. Ga naar de website van GTA+ voor het volledige overzicht.

KORTINGEN

·     Executive Office Upgrades en Modifications – 40% korting 

·     Bunker Upgrades en Modifications – 40% korting 

·     Nightclub Upgrades en Modifications – 40% korting 

·     Biker Clubhouse Upgrades en Modifications – 40% korting 

·     Dewbauchee Seven-70 (sportwagen) – 40% korting 

·     Ocelot Lynx (sportwagen) – 40% korting 

·     Dinka Sugoi (sportwagen) – 50% korting 

·     Dinka RT3000 (sportwagen) – 30% korting

·     Imponte Ruiner ZZ-8 (musclecar) – 30% korting


Gun Van-aanbod en -kortingen

Up-N-Atomizer (20% korting) | Gusenberg Sweeper | Heavy Pistol | Heavy Revolver | Vintage Pistol | Baseball Bat Battle Axe | Tactical SMG | Molotovs (40% korting voor GTA+-leden) | Sticky Bombs (40% korting voor GTA+-leden) | Proximity Mines (40% korting voor GTA+-leden) | Armor

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d