Home Gaming Deze week in GTA Online

Deze week in GTA Online

by Mark van Truijen

Explosieve actie, intense hallucinaties, schimmige farmaceutische samenzweringen; in de Los Santos Drug Wars-saga vind je het allemaal. Begeef je diep in de farmaceutische onderwereld van Southern San Andreas om Dax en de Fooliganz te helpen in de verhaalmissies The First Dose en The Last Dose, en ontvang 2X GTA$ en RP

Daarnaast heeft er een positieve correctie plaatsgevonden van meer dan 25% op de hoeveelheid GTA$ die je in The Last Dose-missies verdient

Dubbele voorraden in acidlab-bevoorradingsmissies en 50% hogere productiesnelheid

Los Santos tript als een malle dankzij het psychedelische snoepgoed van The Fooliganz. Hou hun operatie draaiende door acidlab-bevoorradingsmissies te voltooien en scoor dubbele voorraden voor Mutt, die zijn acidproductiesnelheid deze week met 50% ziet toenemen.

Als je de winstgevende acidproductie nog niet aan je ondernemingen hebt toegevoegd, is deze week ideaal om in te stappen. Op het MTL Brickade 6×6-dienstvoertuig waarmee je de productie kunt starten, compleet met acidlabinstallatie, krijg je 30%korting bij Warstock Cache & Carry.

2x GTA$ en RP voor het overvallen van opslagplaatsen

Iets stelen van iemand die zich daarvoor uit de naad heeft gewerkt, is een stuk leuker dan zelf iets maken. Elke dag wordt er op de kaart een Stash House gemarkeerd met gestolen goederen, die worden bewaakt door gewapende dealers. Bezorg ze een enkele reis naar het hiernamaals en roof erop los om deze week 2X GTA$ en RP te verdienen.

2X GTA$ voor het verkopen aan straatdealers

Zonder dealers stort elk drugsecosysteem in elkaar. Zij zijn de schakeltussen producent en consument. Zoek straatdealers en laat drugs van hand tot hand gaan om deze week 2X GTA$ te verdienen.

2X GTA$ voor Taxi Work

Hoewel de criminele kansen in Los Santos voor het oprapen liggen, kun je ook nog steeds op een fatsoenlijkere manier je boterham verdienen. Breng betalende klanten op een veilige manier naar hun bestemming in Taxi Work en profiteer van dubbele tarieven en fooien.

Los Santos Drug Wars-bonussen

Zelfs aan de beste trips komt een eind. Bereid je voor op een coldturkey door zeldzame kleding en accessoires te verdienen als beloning voor het voltooien van The Last Dose of andere activiteiten uit Los Santos Drug Wars:

 • Voltooi de The Last Dose-missie This is an Intervention om de Floral Güffy-zwembadslippers te krijgen.
 • Vul de voorraad van je acidlab aan en voltooi een verkoopmissie voor het Black Enema Flourish-skimasker.
 • Overval een Stash House voor het Teal Enema Flourish-skimasker.
 • Voltooi alle The Last Dose-missies om de Lime Leopard Slab-pet en –canvasschoenen te ontvangen.

De beloningen van The Last Dose kun je verdienen tot en met 29 maart. Binnen 10 dagen na voltooiing ontvang je al deze beloningen

Alleen op PlayStation 5 and Xbox Series X|S

Premium testrit: Grotti Turismo Classic

Ga naar de LS Car Meet om Hao’s nieuwste liefdesverklaring voor voertuigen te zien, een opgevoerde editie van de Grotti Turismo Classic (Sports Classic). Deze perfecte combinatie zal zowel autopuristen als techneuten zeker bevallen.

De HSW-tijdrit van deze week

Geniet van de schilderachtige reis tussen de winderige wegen van Ron Alternates en de open zee bij Elysian Island in de HSW Time Trial van deze week.

Premium Deluxe Motorsport Showroom

Breng een bezoekje aan de Premium Deluxe Motorsport Showroom. Maak een testrit en koop de onlangs uitgebrachte Willard Eudora musclecar — alleen verkrijgbaar tot en met 29 maart.

 • Willard Eudora(musclecar)
 • Übermacht Rebla GTS (SUV, 40% korting)
 • Weeny Issi Classic (compacte auto)
 • Benefactor Streiter (sportwagen)
 • DewbaucheeRapid GT Cabrio (sportwagen)

Luxury Autos Showroom

Reis af naar de Rockford Hills en bekijk de Annis RE-7B (supercar) en de Pfister Astron (SUV), die staan uitgestald in de showroom van Luxury Autos. Je kunt hun statistieken vergelijken en er eentje – of misschien wel beide – op de kop tikken. Wat zal dat een heerlijk gevoel geven.

2x GTA$ en RP voor Trap Door

Hou het droog in Trap Door. Voorkom dat je een duik maakt in de Stille Oceaan, want je vijanden doen er alles aan om je in de red zone te krijgen, een platform boven het water dat met rasse schreden nadert. Zorg dat je niet eindigt als vissenvoer en laat je teamgenoten floreren om deze hele week lang dubbele beloningen in de wacht te slepen.

Andere aanbiedingen deze week

Droom groots en geef een slinger aan het Lucky Wheel in het Diamond Casino & Resort om kans te maken op de Weeny Issi Sport, een kleine, maar agressieve sportwagen die maar weer eens aantoont dat het niet gaat om de grootte, maar om wat je ermee doet.

LS Car Meet-leden die twee dagen op rij in de top 2 eindigen van de LS Car Meet-serieraces verdienen de Gallivanter Baller LE LWB (pantservoertuig), een verstevigde uitvoering van de luxueuze SUV, perfect voor klussen en een schietpartij op zijn tijd. Bekijk ook de nieuwste voertuigen op de Test Track: de Ocelot Pariah (sportwagen), Enus Deity (sedan) en Bravado Gauntlet Classic (musclecar).

GTA+
Het runnen van een Agency heeft veel meer voeten in de aarde dan alleen de vipklanten tevreden houden. GTA+-leden kunnen profiteren van de volgende voordelen om de zaken soepel te laten verlopen:

 • Gratis Ocelot Virtue (supercar) met Jackal en Ocelot Racing-livery’s
 • Agency Vehicle Workshop
 • Pink Floral Tech-demonenmasker, Gray Yeti-gevechtsshirt en Gray Yeti-gevechtsbroek
 • 2x GTA$ en RP voor Fooligan Jobs

·       3x GTA$ en RP voor Hotring Races

Dit alles en nog meer, zoals een bonus van GTA$500.000 die nabetaling automatisch op je Maze-bankrekening wordt gestort, voor maar $5,99 per maand. Ga voor meer informatie naar de GTA+ website.

KORTINGEN

Koop een MTL Brickade 6×6 (dienstwagen), compleet met acidlabinstallatie, en verdien een dubbel inkomen door een taxi aan te schaffen en Taxi Work-klussen aan te nemen. Beide voertuigen zijn deze week 30% afgeprijsd. Hieronder vind je nog meer kortingen die je tegenkomt in de diverse showrooms van Los Santos.

 • MTL Brickade 6×6(dienstwagen) – 30% korting (aankoop bevat een acidlabinstallatie)
 • Western Powersurge (motor) – 30% korting
 • Taxi(dienstwagen) – 30% korting
 • Annis RE-7B (supercar) – 30%korting
 • Bravado Gauntlet Classic (musclecar) – 35% korting
 • Enus Deity(sedan) – 40% korting
 • Übermacht Rebla GTS (SUV) – 40% korting

Breid je arsenaal uit met hypermoderne wapens voor de beste prijzen bij de Gun Van. Naast de gebruikelijke kortingen, kun je de Combat PDW nu met 40% korting op de kop tikken. GTA+-leden kunnen de AdvancedRifle met 55% korting aanschaffen.

Prime Gaming-voordelen

Als je je Rockstar Games Social Club-account koppelt aan Prime Gaming krijg je deze week GTA$125.000 voor het spelen van de game. Alle extra GTA$ wordt binnen 72 uur na het begin van het volgende wekelijkse event op je Maze-bankrekening gestort.

Om te garanderen dat je toegang krijgt tot toekomstige voordelen, ga je naar Prime Gaming en meld je je daaraan.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: