Home GadgetsConnectiviteit WhatsApp voor Windows heeft ondersteuning voor acht mensen in een video call

WhatsApp voor Windows heeft ondersteuning voor acht mensen in een video call

by Mark van Truijen

WhatsApp heeft een nieuwe desktopclient uitgerold voor Windows, waarmee zijn belmogelijkheden gelijk worden getrokken met de mobiele tegenhanger. In een aankondiging zei Meta-CEO Mark Zuckerberg dat de nieuwe app gebruikers in staat stelt om video-oproepen met end-to-end encryptie te hosten met maximaal acht deelnemers. Voor audiogesprekken kunnen maximaal 32 mensen deelnemen, waardoor het een geschikte keuze is voor bedrijfsvergaderingen en familiebijeenkomsten waarbij alle tantes, ooms en uitgebreide familieleden kunnen meedoen. WhatsApp zegt dat het deze limieten verder zal verhogen om in de toekomst nog grotere oproepen mogelijk te maken.

Naast de verbeterde belmogelijkheden van de nieuwe client, heeft de messenger ook een aantal andere recente upgrades aangekondigd. De dienst heeft zijn mogelijkheden voor meerdere apparaten bijgewerkt om het gemakkelijker en sneller te maken om nieuwe apparaten aan gebruikersaccounts te koppelen. WhatsApp heeft ook betere synchronisatie ingeschakeld, zodat mensen tegelijkertijd toegang kunnen krijgen tot hun chats op maximaal vier gekoppelde apparaten.

De dienst lanceerde ware meerdere-apparaatsynchronisatie in 2021, waardoor mensen toegang konden krijgen tot hun accounts, zelfs als hun telefoon offline was of nergens in de buurt. Daarna moet WhatsApp hebben erkend dat er behoefte was aan betere apps op verschillende platforms, zodat gebruikers de messenger op meerdere apparaten kunnen gebruiken. WhatsApp bracht in 2022 eerst een native app uit voor Windows 10 en maakte in januari de bètaversie van zijn native app voor Mac beschikbaar voor alle gebruikers. Omdat deze laatste geoptimaliseerd was voor Mac-hardware, werkt het beter dan de vorige web-omwikkelde app voor het desktop-OS van Apple.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: