Home Gadgets devolo introduceert WiFi Repeater ac: snelheden tot 1200 Mbps zorgen voor ultieme multimediabeleving

devolo introduceert WiFi Repeater ac: snelheden tot 1200 Mbps zorgen voor ultieme multimediabeleving

by Mark van Truijen

devolo introduceert de WiFi Repeater ac: met dual-band technologie en datatransmissie met snelheden tot 1200 Mbps. Dankzij zijn WPS (WiFi-Protected Setup) en een signaalsterkte-indicator met vijf niveaus is hij eenvoudig te installeren en optimaal te positioneren. Hiermee breiden gebruikers hun thuisnetwerk snel, veilig en eenvoudig uit, en is het mogelijk een aparte wifiverbinding voor bijvoorbeeld gasten te creëren.

Perfecte verbinding dankzij dual-band functie

De devolo WiFi Repeater ac gebruikt voor datatransmissie (WiFi-n en WiFi-ac) zowel de 2.4 GHz-band als het 5 GHz-netwerk. Dat betekent: flexibeler voor wat betreft automatische kanaalkeuze en een gecombineerde wifisnelheid tot 1200 Mbps. Deze nieuwe repeater werkt naadloos met oudere en nieuwere laptops, smartphones en tablets – en dat allemaal in een compact en aantrekkelijk ontwerp.

Binnen no-time geïnstalleerd dankzij WPS
De repeater heeft een praktische WPS-functie die ervoor zorgt dat gebruikers snel en eenvoudig van start kunnen gaan. Met één druk op de knop neemt de repeater de configuratiegegevens van de router over, waardoor gebruikers zelf niet meer alle gegevens hoeven in te vullen. Het apparaat past goed in bestaande wifinetwerken. En als de router niet beschikt over een WPS-functie, is het ook mogelijk om in een paar stappen handmatig te configureren.

Gebruikers kiezen de perfecte locatie aan de hand van de signaalsterkte-indicator met vijf niveaus. Na de eenmalige configuratie kan de repeater uitgeprobeerd worden op verschillende stopcontacten – de gebruiker ziet direct waar het signaal het sterkst is. Opgeslagen instellingen gaan niet verloren tijdens dit proces.

Voor pc’s en streaming boxes: snellere Gigabit LAN-verbinding
De compacte devolo WiFi Repeater ac biedt daarnaast een Gigabit LAN-verbinding die smart-tv’s, netwerkprinters, pc’s, streaming boxes en gameconsoles met het internet verbindt – zelfs als die geen wififunctie hebben.

Prijs en beschikbaarheid
De devolo WiFi Repeater ac is zowel in winkels als online vanaf begin juli 2016 verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 69,90 euro.

devolo

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x