Home Gaming Details van de ‘Survival Arena’ Mode nu onthuld voor Deadlight: Director’s Cut

Details van de ‘Survival Arena’ Mode nu onthuld voor Deadlight: Director’s Cut

by Mark van Truijen

Deep Silver toont de Survival Arena Mode die exclusief verschijnt in Deadlight: Director’s Cut, gezamenlijk gemaakt door Tequila Works & Abstraction Games. Terwijl ze door golven zombies worden overspoeld, moeten spelers snel en slim de aanpak kiezen die ze het langst laat overleven.  Deadlight: Director’s Cut verschijnt op 21 juni voor PlayStation®4, Xbox One, het alles-in-een games- en entertainmentsysteem van Microsoft, en PC, zowel digitaal als fysiek voor €19,99.

In de gloednieuwe Survival Arena Mode zijn pick-ups als wapens en munitie van levensbelang om de hordes vijanden te weerstaan. Nieuwe wapens als de Machine Gun, Molotov Cocktail en Sniper Rifle geven steeds weer een nieuwe draai aan de actie. Spelers kunnen medkits oppikken om hun energie aan te vullen, of de vernietigbare omgevingen in hun voordeel gebruiken, bijvoorbeeld door muren en andere vlakken te slopen voor toegang tot onbetreden gebieden. Er zijn ook afweermethodes die spelers kunnen benutten om nieuwe gebieden te bereiken of zombies tot staan te brengen. De klassementen van de Survival Arena Mode zijn gebaseerd op de tijd dat het spelers lukt te overleven.

De PS4- en Xbox One-versies van Deadlight: Directors Cut bieden nu ook toegang tot de Nightmare Mode, die na uitspelen van de game een alternatief einde onthuld.

Kenmerken

  • Deadlight komt voor het eerst naar een PlayStation! Op 21 juni 2016 wordt het spel gelanceerd voor PlayStation®4, Xbox One en PC.
  • Deadlight: Directors Cut verbetert het origineel in vrijwel alle opzichten. Zo verschijnt de game op alle platformen in 1080p resolutie, inclusief verbeterde besturing en animaties.
  • Vecht voor je leven tegen Randalls dodelijkste zombie-beproeving ooit in de nieuwe ‘Survival Arena’ mode!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x