Home Gaming DESTINY: RISE OF IRON NU VERKRIJGBAAR

DESTINY: RISE OF IRON NU VERKRIJGBAAR

by Mark van Truijen

Bungie en Activision Publishing presenteren een nieuwe, langverwachte verhaallijn voor de action shooter Destiny met de grote uitbreiding Destiny: Rise of Iron.Voordat de mensheid beschermd werd door Guardians, hadden de Iron Lords die taak. Het nieuwe, filmachtige avontuur stuurt spelers op een heroïsche reis waarin ze hun krachten zullen bundelen met een van Destiny’s grootste helden, Lord Saladin, om een oude, vileine vijand uit het verleden te bestrijden en uiteindelijk zelf als Iron Lords hun plaats in de geschiedenis te veroveren.

Naast Rise of Iron verschijnt vandaag ook Destiny – The Collection, een alles-in-één ervaring met elke release die tot nu toe voor de bekroonde action shooter franchise is verschenen. Destiny: Rise of Iron en Destiny – The Collection zijn vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar, zowel bij plaatselijke retailers als via de digitale winkels van het PlayStation®4-systeem en Xbox One (PlayStation®Plus, Xbox Live Gold, vereist voor sommige functies).  Destiny: Rise of Iron vereist de game Destiny en The Taken King (inclusief Expansions I & II), deze worden apart verkocht.

“Nog nooit is zo enthousiast uitgekeken naar een uitbreiding van Destiny als bij Rise of Iron, met recordbrekende pre-orders. Deze expansion zit dan ook vol geweldige nieuwe avonturen waar Destiny-spelers van zullen smullen,” zegt Eric Hirshberg, CEO van Activision. “Samen met onze partners bij Bungie kijken we uit naar de spannende momenten die spelers zullen beleven als ze The Plaguelands verkennen, een nieuwe Raid voltooien, strijden in de nieuwe Supremacy mode, met andere spelers een nieuwe Strike beginnen en de quests, wapens en uitrusting van Rise of Iron ontdekken. Dit is ook het perfecte moment voor nieuwe spelers om mee te doen aan Destiny door in de ongelooflijke hoeveelheid content te duiken van Destiny – The Collection.”

“Het team heeft zich voor Destiny: Rise of Iron vol overgave gestort op de uitbreiding van het heroïsche verhaal van één van de beroemdste personages in Destiny,” zegt Pete Parsons, CEO van Bungie. “We kunnen niet wachten op de herinneringen en verhalen die zullen ontstaan wanneer de community ontdekt wat het betekent om een Iron Lord te worden.”

roi-13

Spelers verkennen in Destiny: Rise of Iron het spannende verhaal achter één van Destiny’s populairste gebeurtenissen, “The Iron Banner“, en strijden zij aan zij met de held van dit verhaal, Lord Saladin. Rise of Iron bevat heel wat mysteries en uitdagingen, inclusief: een gloednieuwe setting op aarde genaamd de Plaguelands, een macabere, gevaarlijke, actierijke streek die al eeuwen onder quarantaine staat; een gloednieuwe zes-speler Raid; Felwinter Peak, een nieuwe sociale ruimte waar spelers een besneeuwde berg moeten beklimmen om een Guardian-vesting op de vijand te veroveren; coöperatieve drie-speler Strikes; meer quests, wapens en uitrusting; een nieuwe competitieve multiplayer mode genaamd Supremacy en vier nieuwe PvP-maps; een Light level verhoging naar 385; een nieuwe factie mutante vijanden genaamd de Fallen, en meer.  De “Wrath of the Machine” Raid gaat live om 19.00 uur op vrijdag 23 september.

Destiny – The Collection is een van de grootste hoeveelheden game-content die dit jaar in één pakket wordt aangeboden, inclusief alle magie die Destiny sinds het begin in 2014 naar spelers heeft gebracht. Het is de perfecte kans voor zowel nieuwkomers als terugkerende Guardians om deel te nemen aan de strijd voor het overleven van de mensheid en biedt een character boost waarmee spelers direct op hetzelfde level als andere spelers kunnen komen. Spelers die Destiny op de vorige generatie consoles speelden, kunnen tot 31 januari 2017 het Destiny – The Collection upgrade-programma gebruiken om over te stappen naar de huidige generatie.
roi-14

Bij de lancering krijgen PlayStation®-gamers ook toegang tot aanvullende content voor Rise of Iron, inclusief een Crucible-map, een schip en een quest. Deze content is tijdelijk exclusief, minstens tot najaar 2017.

Ga voor informatie over de game naarwww.DestinyTheGame.com en volg de officiële sociale kanalen van Destiny viawww.facebook.com/DestinyTheGame en @DestinyTheGame op Twitter en Instagram. De community kan direct communiceren met de ontwikkelaars via www.Bungie.net,www.facebook.com/Bungie, @Bungie op Twitter en www.Twitch.tv/Bungie op Twitch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x