Home Gaming Demolish & Build VR gaat binnenkort in première

Demolish & Build VR gaat binnenkort in première

by Jos Vis

Demolish & Build VR, een unieke constructiesimulator, komt al op 18 oktober uit. Met de game kunnen spelers een bouw- en sloopbedrijf runnen en krijgen ze veel gereedschappen om te gebruiken – van een hamer tot grote machines. Demolish & Build VR wordt gepubliceerd op Steam. De game is compatibel met alle populaire VR-headsets (inclusief Oculus, HTC Vive Cosmos en Valve Index).

YouTube video


Demolish & Build VR is ontwikkeld door het Poolse bedrijf Ultimate VR, dat ook de uitgever is. De plannen van het bedrijf omvatten het maken van VR-versies van andere games, waaronder Ultimate Fishing Simulator 2, Castle Flipper, Train Station Renovation en Bakery Simulator. Demolish & Build VR is gebaseerd op Demolish & Build 2018. Het Ultimate VR-team heeft de nodige veranderingen doorgevoerd om de game naar virtual reality te brengen.

In Demolish & Build VR leidt de speler een wereldwijd bouw- en sloopbedrijf. De ontwikkelaars maakten het onder meer mogelijk om grote machines te gebruiken en grote constructies te vernietigen. In totaal biedt de game ongeveer 20 uur speelplezier. “We hebben een breed scala aan veranderingen aangebracht om de game aan te passen aan virtual reality, zodat spelers nog meer plezier kunnen hebben tijdens het spelen. Het maakt acties zoals het besturen van voertuigen nog interessanter – je kunt zelfs driften”, zegt Dawid Sulkowski, CEO van Ultimate VR.

Er zijn meer dan een dozijn verschillende items op de lijst met beschikbare gereedschappen en bouwvoertuigen. Tot de voertuigen behoren bijvoorbeeld een slooprobot, een bulldozer, een graaflaadmachine, een wals, een betonmixer en een​ kraan met een sloopkogel. In Demolish & Build VR kunnen spelers ook nieuw land kopen en gespecialiseerde machines en werknemers beheren.

“In deze versie zal Demolish & Build veel interessante en unieke ervaringen bieden. Je zult betrokken zijn bij zowel constructie als pure vernietiging, waarvan de laatste je waarschijnlijk het meeste plezier zal brengen. Dergelijke activiteiten werken goed in VR en worden meestal zeer positief ontvangen door spelers “, voegde Dawid Sulkowski eraan toe.

Sloop en bouw VR – kenmerken:

  • bouw- en sloopwerkzaamheden in VR;
  • diverse grote machines;
  • aannemen en aansturen van medewerkers;
  • 2 verschillende locaties;
  • gespecialiseerd gereedschap;
  • beleggen in vastgoed.

De releasedatum van Demolish & Build VR op Steam is gepland voor 18 oktober 2021.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x