Home Gaming Call of Duty: Vanguard Zombies — Het volgende hoofdstuk in de Dark Aether Saga

Call of Duty: Vanguard Zombies — Het volgende hoofdstuk in de Dark Aether Saga

by Jos Vis

Stalingrad, 1944. De massagraven van gesneuvelde soldaten beroeren terwijl Dark Aether-magie de ledematen van de doden bezielt. Dit is Call of Duty: Vanguard Zombies, ontwikkeld door Treyarch Studios in een franchise-eerste cross-over met nieuwe personages en nieuwe gruwelen die op je wachten wanneer Vanguard op 5 november wordt gelanceerd.

YouTube video


De coöpmodus voor vier personen gaat verder en breidt het Dark Aether-verhaal uit dat voor het eerst werd ervaren in Call of Duty: Black Ops Cold War. Deze nieuwe incarnatie van Zombies speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog in de ruïnes van Stalingrad en neemt spelers mee naar de donkerste uithoeken van het occulte, waar stervelingen zich verbinden met Dark Aether-entiteiten om onmetelijke macht te verwerven… maar tegen welke prijs?

Het verhaal van Vanguard Zombies – “Der Anfang”

Het begon allemaal met de opening van de Dark Aether-gateway bij Projekt Endstation. Nadat het nazi-experiment catastrofaal misging en een gat door de dimensionale sluier sloeg, reisden de effecten wijd en zijd. Meer dan we ooit wisten.

Onze Special Forces-agenten zijn gestrand op het besneeuwde kerkhof van Stalingrad, zonder back-up en zonder communicatiemiddelen, vastgehouden door de duistere magie van Kortifex de Onsterfelijke. Kortifex is een van de vijf Dark Aether-entiteiten die verbonden zijn met stervelingen via hun buitenaardse artefacten. De andere vier – Saraxis de Schaduw, Norticus de Veroveraar, Inviktor de Vernietiger en Bellekar de Tovenaar – zijn in opstand tegen Kortifex.

“Der Anfang” – of “The Beginning” – laat spelers kennismaken met deze Dark Aether-entiteiten via hun artefacten, die werden geplunderd door antagonist Oberführer Wolfram Von List. Deze officier voerde het bevel over het bataljon Die Wahrheit op zoek naar mystieke oudheden om het tij van de oorlog in het voordeel van de nazi’s te helpen keren.

Von List, nu verbonden met Kortifex, heeft de macht gekregen om de doden op te wekken. Wat is een beter veld om een ​​leger van ondoden te creëren dan de massagraven van Stalingrad, een jaar na de ergste nederlaag van de nazi’s in een van de meest beslissende veldslagen van de oorlog?

Onze agenten hebben een kleine hoop in de vorm van hulp uit onverwachte hoek. Professor Gabriel Krafft, een demonoloog die door Von List werd gedwongen om de vijf artefacten te ontdekken, zond de eerste noodoproep uit waardoor onze agenten daar vast kwamen te zitten. Met zijn begeleiding en de hulp van de vier entiteiten die vechten tegen Kortifex the Deathless, die je allemaal speciale nieuwe krachten kunnen geven, is er misschien een manier om de insluitingsbetovering te verbreken en te voorkomen dat de ondode horde door Europa trekt.

Rechtstreeks naar het plezier – Een gloednieuwe Zombies-ervaring

Door opnieuw de setting van de Tweede Wereldoorlog te betreden, keert Zombies terug naar zijn roots in het tijdperk waarin Call of Duty Zombies voor het eerst begon. In dit nieuwe hoofdstuk heeft Treyarch Studios de krachtige Vanguard-technologie van Sledgehammer Games gebruikt om spelers onder te dompelen in een brute nieuwe omgeving die zowel oude fans als nieuwe spelers zal aanspreken.

Ga direct naar de actie en stap een portaal binnen, dat je via Dark Aether-magie naar de kern van het gevecht vervoert, of dat nu betekent vechten tegen de ondoden op de met regen bespatte daken van Hotel Royal of sjokken door de moerassen van fan-favoriete Shi Nee Numa. Verken tussen de doelen door de steeds groter wordende voorwaartse operationele basis in Stalingrad om toegang te krijgen tot klassieke upgrades zoals Perks, wapenupgrades en de Pack-a-Punch. In Vanguard Zombies duurt het niet lang voordat je tot je knieën in de ondoden waadt.

“Der Anfang” introduceert ook nieuwe upgrades voor de Zombies-ervaring, zoals het krachtige Altar of Covenants.

Nieuwe krachten: het altaar der verbonden

Bied het nieuwe Sacrificial Heart-buititem aan het Altar of Covenants om te kiezen uit een verscheidenheid aan upgrades die willekeurig worden elke keer dat je terugkeert van een doel. Om maar een paar voorbeelden te noemen: spelers kunnen Ammo Gremlin kiezen om niet-uitgeruste wapens in de loop van de tijd te herladen, Brain Rot om zombies in bondgenoten te veranderen, of Unholy Ground om chokepoints en doelen vast te houden. Er zullen genoeg Convenants zijn om uit te kiezen, waardoor spelers elk spel op een andere manier kunnen benaderen.

De randomisatie van deze aangeboden upgrades voegt een unieke draai toe aan elke wedstrijd. In combinatie met je andere wapens en vaardigheden kan het Altar of Covenants unieke gameplay-builds creëren die nog nooit eerder in Zombies zijn ervaren. Je hebt ze nodig als je vecht tegen nieuwe, angstaanjagende vijanden zoals de MG-zwaaiende Sturmkrieger en de explosieve Boom Schreiers.

Verbonden via alle modi en platforms

Cross-Play en Cross-Gen

Net als in Multiplayer kunnen Zombies-spelers zich op verschillende platforms en generaties verzamelen, zodat je kunt samenwerken met je beste bondgenoten, ongeacht op welk platform ze spelen.

Uniforme gevechtspas en spelervoortgang

Ga vooruit door het Battle Pass-systeem van Vanguard via uniforme voortgang tussen Multiplayer, Call of Duty®: Warzone™ en Zombies. Je spelersniveau wordt ook gedeeld tussen de modi, dus je gaat altijd samen vooruit voor een volledig uniforme ervaring.

Ontvang nu uw digitale pre-order

Vecht tegen Von List en Kortifex the Deathless wanneer Vanguard op 5 november wordt gelanceerd. Bezoek CallofDuty.com om nu digitaal te pre-orderen en ontvang nu de Arthur Kingsley Operator en “Night Raid” Mastercraft SMG voor gebruik in Black Ops Cold War en Warzone.

Digitale pre-orders geven je ook toegang tot een vroege pre-load van de game, dus je bent klaar om te vechten bij de lancering van de game op 5 november. Alle digitale pre-orders bevatten het Frontline Weapons Pack, met één zeven-bijlage en één acht-bijlage SMG Weapon Blueprint voor Vanguard. Ontvang meer beloningen voor het bestellen van de Digital Cross-Gen Bundle of de Ultimate Edition.

Blijf op de hoogte voor meer Vanguard Intel

Check regelmatig de Activision Games Blog voor meer updates en informatie over Call of Duty: Vanguard. Tot we je weer zien, veel succes. Je hebt elk grammetje ervan nodig als je op 5 november de strijd aangaat met de machtigste krachten van de Dark Aether.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: