Home Gaming Skul: The Hero Slayer komt 21 oktober naar consoles

Skul: The Hero Slayer komt 21 oktober naar consoles

by Jos Vis

Skul: The Hero Slayer, de meeslepende rogue-lite 2D-platformgame gepubliceerd door NEOWIZ en ontwikkeld door SouthPAW Games, komt eindelijk naar PlayStation-, Xbox- en Nintendo Switch-consoles op 21 oktober 2021. Naast de console-lancering, een nieuwe update is aangekondigd met de geheel nieuwe Hard Mode, nieuwe vijanden en nog veel meer. Dit wordt de komende weken aan alle versies toegevoegd.

YouTube video


“Skul’s reis naar de Nintendo Switch, Xbox en PlayStation is lang geweest, maar we zijn verheugd dat de kleine man eindelijk zijn debuut maakt tijdens de spookachtigste tijd van het jaar”, zegt Sangwoo Park, CEO van SouthPAW. “We hadden nooit gedacht dat Skul het afgelopen jaar zo’n succes zou zien op Steam, en we weten dat de toekomst rooskleurig is voor ieders favoriete, knokige kleine antiheld op consoles.”

Meer over Skul: The Hero Slayer
‘Skul: The Hero Slayer’ is een actie-platformgame met rogue-achtige functies zoals steeds veranderende en uitdagende kaarten. Het houdt je scherp, want je weet nooit wat je kunt verwachten. Skul is geen gewoon skelet. Naast zijn formidabele vechtvaardigheden, kan hij nieuwe en opwindende vaardigheden verwerven, afhankelijk van welke schedel hij draagt. Gebruik maximaal 2 schedels tegelijk, die elk hun eigen unieke aanvalsbereik, snelheid en kracht hebben. Kies combo’s die passen bij je speelstijl en wissel ze in het heetst van de strijd om je vijanden op hun knieën te krijgen. De kracht ligt in jouw handen!

Het menselijk ras dat het kasteel van de Demon King aanvalt is niets nieuws en is al ontelbare keren eerder gebeurd. Wat deze keer echter anders maakt, is dat de avonturiers besloten de krachten te bundelen met het keizerlijke leger en de ‘held van Caerleon’ om een ​​volledige aanval te leiden in de hoop de demonen voor eens en voor altijd uit te roeien. Ze vielen het bolwerk van de demon met overweldigende aantallen aan en slaagden erin om het volledig te vernietigen. Alle demonen in het kasteel werden gevangen genomen, behalve één eenzaam skelet genaamd ‘Skul’.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x