Home Gaming Deku Shoot Style aangekondigd voor My Hero One’s Justice

Deku Shoot Style aangekondigd voor My Hero One’s Justice

by Sven

BANDAI NAMCO Entertainment Europe heeft een nieuw speelbaar personage aangekondigd voor MY HERO ONE’S JUSTICE – Deku Shoot Style.

Deze nieuwe vechter is een alternatieve versie van het hoofdpersonage van de serie, Izuku ‘Deku’ Midoriya, met een nieuwe vechtstijl – shoot style. Dit is dezelfde vechtstijl die aan het eind van het derde seizoen van de anime te zien is.

Net als in de anime, is het gebruiken van de One For All kracht erg belastend voor Deku’s ongetrainde armen. Op advies van zijn mentor, All-Might, gebruikt hij in gevechten alleen zijn benen – door te concentreren op krachtige trappen en snelheid zorgt hij ervoor dat hij tijdens gevechten veel minder schade oploopt.

Dit personage wordt vrijgegeven als gratis day-one DLC. Spelers moeten deze downloaden om toegang te krijgen.

MY HERO ONE’S JUSTICE stelt spelers in staat een team van drie te vormen met hun favoriete U.A. High-studenten, waaronder Izuku Midoriya, Katsuki Bakugo en Tsuyu Asui. Teams kunnen ook Pro Heroes bevatten zoals All Might en Eraserhead, maar ook schurken als Stain, Dabi en Himiko Toga. Zij strijden allemaal voor hun idealen in allesverwoestende driedimensionale gevechten.

MY HERO ONE’S JUSTICE 
verschijnt 26 oktober voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc via Steam en andere distributeurs. Bezoek voor meer informatie over de game en overige producten van BANDAI NAMCO Entertainment Europe: https://www.bandainamcoent.com, volg ons op Facebook via https://www.facebook.com/BandaiNamcoEU, of via Twitterhttps://www.twitter.com/BandaiNamcoEU.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x