Home Gaming Binnenkort nieuwe toevoegingen voor Quake Champions!

Binnenkort nieuwe toevoegingen voor Quake Champions!

by Sven

Voor zij die iets kennen van Quake of First Person Shooters – laten we eerlijk zijn, dat zouden jullie ALLEMAAL moeten zijn – hoef ik niet meer te zeggen dan “Q3DM17 inQuake Champions.” Bij het lezen van die woorden zou je al spontaan de game aan het updaten moeten zijn om aan het trainen te gaan en je zo voor te bereiden op het intense shot van pure chaos en plezier waarvan je weet dat het jouw kant op komt. Als je niet weet waarover ik het heb… nou… ga dan op onderzoek en leer wat bij over video games en plezier, FFS. 

Maar dat is – letterlijk – niet alles. Op het Bethesda Gameplay Days evenement in Seattle kondigden we een hele hoop nieuwigheden aan die in de September update zullen zitten, zoals de nieuwe map, “The Longest Yard”, verschillende Arcade Modi en tal van balansveranderingen en verfijnde functies. Daarbovenop zal een nieuwe Champion, Athena, in de nabije toekomst aan haar grijphaak door de arena’s slingeren.

Het team lichtte ook een tipje van de sluier omtrent twee nieuwe modi die naar de PTS komen in oktober: ieders favoriete team-gebaseerde potje, CTF (Capture The Flag) en een gloednieuwe modus, Slipgate – waarin spelers in team aanvallen en verdedigen. Lees verder voor alle details en onthoud dat Quake Champions nu GRATIS is voor iedereen op Steam en via Bethesda.net

THE LONGEST YARD
Springblokken…IN DE RUIMTEEEEE! Dat was Q3DM17, één van Q3A’s populairste en meest brutale maps die gekke, springerige en gestoorde mogelijkheden voor railgun- en raketvaardigheden aan het spel leende. Nu is The Longest Yard terug, volledig opnieuw ontworpen voor Quake Champions en ontwikkeld om gestoorde gameplay en plezier te brengen naar de september update. Probeer gewoon niet van de rand te Bull Rushen, Scalebearers.

NIEUWE CHAMPION – ATHENA
In Quake Champions draait het allemaal om snelheid en wendbaarheid, laten we daarin dus zo ver mogelijk gaan. Athena slingert aan haar grijphaak binnen, wat spelers toelaat om hoog boven het slagveld te vliegen en raketten, plasma en rail shots te lossen op de arme stakkers die beneden rondlopen. Als bekend gezicht in de geschiedenis van Quakezal Athena haar een weg knallen richting PTS in mid-september, met het plan om kort daarna haar publieke debuut te maken.

ARCADE MODI
De nieuwste speciale modi zullen in september nieuwe manieren van het tegen elkaar opnemen introduceren in Quake Champions. Uitgelicht in het ‘Play Now’ scherm, zullen arcade modi op regelmatige basis roteren. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Hot Rockets: Alle Champions spawnen met enkel de Rocket Launcher. Oh en die Rocket Launchers blijken oneindige ammunitie en QUAD DAMAGE te hebben. BOEM.
  • Mystery Champion: Start met een willekeurige Chamion en spawn als een ander personage telkens wanneer je neergemaaid wordt. Het beste stuk? Je kunt spawnen als Champions die je nog niet vrijgespeeld hebt, om ze zo allemaal te testen. Je wordt er toe gedwongen, om eerlijk te zijn.
  • Team Instagib: De een-hit-om-te-fraggen, spetterende klassieker, nu met ondersteuning voor twee teams van vier spelers!
  • Unholy Trinity: Wapenlocaties verschijnen niet meer op de kaart. Maar, je spawnt met Quake’s trio van iconische wapens – de Rocket Launcher, de Railgun en de Lightning Gun! Doe je best met de beste wapens in het spel.
  • Sacrifice: De Soul-seizing, Obelisk-capturing 4v4 favoriet van de fans maakt zijn terugkeer!

Nieuwe skins en nog veel meer
Om te beginnen is de Super Shotgun uit de klassieker Quake II terug. De community heeft als naam Trespasser gekozen, ter ere van de Quake II Strogg Berserker, die dit woord uitschreeuwde wanneer hij een speler zag. Daarbovenop zal de september update ondersteuning toevoegen voor Bot Backfill in matches, Party ondersteuning voor alle game modi en nog een hele hoop verbeteringen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x