Home Gaming Deep Silver onthult Hearts and Minds feature voor Homefront Revolution met de nieuwe Ignite trailer

Deep Silver onthult Hearts and Minds feature voor Homefront Revolution met de nieuwe Ignite trailer

by Mark van Truijen
 Deep Silver en Dambuster Studios onthullen vandaag de unieke ‘Hearts and Minds’ feature die spelers helpt om te vorderen in Homefront®: The Revolution. Daarnaast komen ze met de nieuwe gameplay trailer getiteld ‘Ignite’.

Als vrijheidsstrijder Ethan Brady is het je ultieme doel in Homefront om de mensen te inspireren in opstand te komen tegen de wrede militaire bezetting, en zodoende de revolutie in gang te zetten.

De ‘Hearts and Minds’-meter vertegenwoordigt de mate van opstandigheid in de onderdrukte Yellow Zones van het bezette Philadelphia, en neemt toe wanneer de speler verzetsdaden pleegt, zoals het vernietigen van KPA-infrastructuur.

De open wereld transformeert dynamisch rondom de speler naarmate de Hearts and Minds-waarde toeneemt. Een eerder onderdrukte burgerbevolking kan de speler gaan ondersteunen met verzetsdaden, waardoor een bezette Zone kan evolueren tot een open revolutie in de straten van dit gebied.

Bekijk de nieuwste Homefront: The Revolution trailer op
www.youtube.com/user/HomefrontGame en ontdek de komende dagen alles over Hearts and Minds wanneer media van over de hele wereld hun hands-on impressies van de game delen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x