Home Movies Games Room of Thrones

Games Room of Thrones

by Mark van Truijen

Een kantoorartikelen bedrijf trakteert zijn werknemers op hun eigen Game of Thrones geïnspireerde spelletjeskamer. En het zit vol met verwijzingen naar de hit TV serie.

Senior management maakte gebruik van een select groepje medewerkers om een Westeros geïnspireerde ruimte te maken in een leegstaande vergaderzaal. Dit om het personeel te bedanken voor hun inzet.

Er werden meer dan 20 unieke ‘glas-in-lood’ panelen ontworpen die de belangrijkste momenten uit de serie weergeven – red wedding, purple wedding, en the battle of Blackwater Bay – maar daarnaast zeker ook de meest populaire familiewapens van de show.

De spelletjeskamer werd stijlvol gedecoreerd met verwijzingen naar de serie: drieogige raaf, gouden drakeneieren gemaakt van koperen punaises en een kartonnen Iron Throne!

Het personeel kan de kamer gebruiken om in alle vrijheid over de nieuwe serie te praten zonder bang te hoeven zijn dat ze hun monden voorbij praten bij collega’s die achterlopen. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon een geweldige plek om pingpong te spelen, te darten of een leuk kaartspel te beginnen.

Bekijk hier hoe de kamer opgezet is, en hoe het er vol met personeel uitziet. Meer achtergrondinformatie over het gehele project lees je hier op het Viking Blog.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x