Home Gaming De Xbox One-familie presenteert haar nieuwste lid: de Xbox One S All-Digital Edition

De Xbox One-familie presenteert haar nieuwste lid: de Xbox One S All-Digital Edition

by Jos Vis

Bij Xbox probeert men altijd te luisteren naar de wensen van hun gamers. Jullie feedback inspireert hen bij het maken van keuzes over de games en game-ervaring die ze willen aanbieden. Vandaag is het hun beurt om jullie te inspireren met een nieuwe keuze: de Xbox One S All-Digital Edition.

Meer dan ooit is er een ongekende behoefte aan digitale content en ervaringen. Er is veel veranderd sinds de lancering van de eerste Xbox in 2001. De wereld van gaming en technologie heeft een digitale ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van games, muziek, tv en films. Het succes van Xbox Game Pass is daar een goed voorbeeld van. Leden kunnen kiezen uit meer dan 100 fantastische games en dat is precies wat hun klanten vandaag de dag verwachten: indrukwekkende digitale content. De Xbox One S All-Digital Edition is speciaal ontwikkeld voor prijsbewuste gebruikers die eenvoudig online een Xbox-game willen uitzoeken en digitaal in huis willen halen.

De Xbox One S All-Digital Edition wordt als bundel geleverd met drie van onze populairste games: MinecraftForza Horizon 3 en Sea of Thieves. Met deze drie bejubelde titels kan ieder gezinslid meteen aan de slag met een geweldige game.

Met Xbox Game Pass kunnen nieuwe spelers bovendien meteen hun volgende favoriete game ontdekken en hun digitale collecties uitbreiden. Als je Xbox Game Pass nog niet hebt uitgeprobeerd, kun je profiteren van een speciale aanbieding in combinatie met de Xbox One S All-Digital Edition. Je krijgt dan meteen toegang tot meer dan 100 fantastische games. Er worden steeds nieuwe games toegevoegd, dus er staan altijd nieuwe avonturen voor je klaar in je digitale verzameling. Geniet van entertainment in 4K en HDR met content van onder andere Netflix en Amazon en kies uit duizenden Xbox One-games die digitaal beschikbaar zijn in de Microsoft Store.

De Xbox One S All-Digital Edition is vanaf vandaag als pre-order beschikbaar voor slechts € 229. Dat is maar liefst €70 minder dan de Xbox One S (€299).

De Xbox One S All-Digital Edition is verkrijgbaar vanaf 7 mei 2019.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: