Home Featured Fell Seal: Arbiter’s Mark komt op April 30th naar PC, PS4, en Xbox One

Fell Seal: Arbiter’s Mark komt op April 30th naar PC, PS4, en Xbox One

by Jos Vis

Het is tijd om uw koers in te zetten voor een opwindende reis, zoals Fell Seal: Arbiter’s Mark zijn zinnen zet op 30 april release, van Early Access naar een volledige 1.0-lancering op pc, PS4 en Xbox One! Pre-orders zijn nu beschikbaar op Xbox Live met een korting van 15% voor alle Xbox-leden die het hooggeprezen tactiekavontuur en de PlayStation Store willen sluiten met een korting van 10% voor alle PS Plus-leden.

Fell Seal: Arbiter’s Mark speelt zich af in de fantastische wereld van Teora, die eeuwen geleden verscheurd werd. De wereld is grotendeels hersteld onder de leiding van de heersende Onsterfelijke Raad, en toch is het nog steeds vol gevaar. Als Kyrie, een Arbiter die de Raad dient, moet je de mensen van het land beschermen tegen deze gevaren. Er stroomt echter een donkerdere stroom onder het oppervlak – Kyrie ontdekt de corruptie die binnen haar eigen orde blijft hangen en komt de motieven van de mogelijke beschermers van Teora in vraag.
  
Na het debuut in Steam Early Access en het behalen van een sterke reviewbeoordeling van 93%, kreeg Fell Seal: Arbiter’s Mark een opwindende nieuwe turn-based tactische RPG van een studio die echt dol is op het genre.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: