Home Gaming De veertiende verjaardag van skate. wordt gevierd met een Reel-contest en meer

De veertiende verjaardag van skate. wordt gevierd met een Reel-contest en meer

by Pim, Sel

Veertien jaar geleden werd skate. gelanceerd en vandaag vindt de eerste jaarlijkse skate.-day plaats om de populaire gaming franchise te vieren. Dit kunnen fans verwachten: 

Het team heeft skate. Reel gelanceerd: een eerbetoon aan de originele website waar fans hun eigen clips, screenshots en fan-art  kunnen uploaden en met de wereld kunnen delen. Leden uit de skate.-community, waaronder Calplex, Nebula, Skate3Tommy en KellyLitz zijn al begonnen met het delen van content via het platform. Bezoekers van skate. Reel kunnen details bekijken voor het uploaden van content en zij vinden hier info over aankomende uitdagingen, waaronder een contest die vandaag van start gaat. 

Daarnaast vindt er een AMA plaats op het officiële Twitter-kanaal van skate. met creative directors Cuz Parry en Deran Chung. Deze AMA vindt plaats om 21:00 uur, dus mocht je vragen hebben over het ontwikkelproces van skate. 1-3, dan is dit je kans. 

Ook kunnen fans aan de slag met Skate en Skate 3 via EA Play voor Xbox. Skate 3 kan ook op PC worden gespeeld via Xbox Game Pass Ultimate, waarbij gebruik wordt gemaakt van Xbox Cloud.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x