Home Movies De top 10 beste films van 2015.

De top 10 beste films van 2015.

by Mark van Truijen

Het einde van het jaar nadert weer, en betekent ook dat er weer allemaal lijstjes gaan komen. Wij doen daar ook fijn aan mee met de beste films van 2015!

De films in dit lijstje zijn de films die ik persoonlijk het best vond, staan er films in die je er zelf graag in had willen zien dan heb ik ze of gewoon niet gezien of vond ze niet tof genoeg. Je kunt natuurlijk altijd je eigen lijst achterlaten in de comments!

10. Amy
De prachtige documentaire over Amy Winehouse. Deze documentaire laat aan de hand van privebeelden zien hoe het leven van Amy Winehouse zich afspeelde en hoe ze zichzelf uiteindelijk de dood in heeft geholpen. Het verhaal is goed en duidelijk verteld en als je van de muziek van Amy houd of gewoon een goede documentaire wil zien is dit the way to go!

9. Ex Machina
Dit was een film die ik in het begin niet eens zo super vond, toen heb ik hem nog een paar keken mogen kijken en heb ik mijn mening flink bijgesteld en verdient ‘Ex Machina’ alsnog een mooi plekje in mijn top 10.

8. It Follows
Ik hou van horror, ik ben alleen de laatste tijd een beetje teleurgesteld met het horrorgenre omdat er weinig innovatiefs uitkomt. Totdat It Follows kwam die me weer op het puntje van mijn stoel liet zitten en me weer oprecht bang kon maken dat ik voor de laatste keer bij de eerste insidious heb gehad.

7. Straight Outta Compton
Ik ben een groot N.W.A fan dus deze film was voor mij een no-brainer, ik ben vooral heel blij dat de film mijn verwachtingen waar kon maken en een goed verhaal neer te zetten.

6. Inside Out
Pixar kan het nog steeds, een kinderfilm maken die ook volwassene kunnen boeien. Inside Out bevatte de juiste aantal humor en emoties om op deze lijst te komen.

5. Mad Max: Fury Road
Tja wat kan ik hier over zeggen.. Ik hou gewoon heel erg van actie.

4. Ant Man
Marvel laat weer eens zien dat ze met een onbekende held een ontzettend goede film kunnen maken!

De komende 3 films hadden net zo goed op een andere plek kunnen staan want ik vond ze alle 3 ongeveer even geweldig

3. The Martian
The Martian is zo’n films die je maar eens in de zoveel tijd ziet, het focust zich vooral op een persoon en dat doet het zo goed dat dit een van de beste films van 2015 wordt.

2. Star Wars: The Force Awakens
Hoe kan het ook anders dan dat deze film heel hoog staat. Star Wars in terug in zijn oude glorie en laat ons verlangen naar meer!

1. The Hateful Eight
Ik ben een Tarantino fanboy dus toen The Hateful Eight zo ontzettend goed was, kon ik niks anders doen dan de film gewoon mooi op 1 zetten.
De film heeft zulke ontzettend goede dialogen en blijft de hele film lang spannend, zeker een aanrader voor iedere Tarantino fan.

happy-new-year-2016

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x