Home Gaming De Sims 4 roept spelers op om te stemmen voor twee nieuwe kits

De Sims 4 roept spelers op om te stemmen voor twee nieuwe kits

by Jos Vis

Electronic Arts en Maxis hebben vandaag onthuld dat ze Simmers de leiding geven! Het team van ontwikkelaars staat continu versteld van de verbluffende manieren waarop spelers zichzelf uiten in De Sims 4. Om deze reden vragen ze de community om te laten weten op welke thema’s de aankomende kits geïnspireerd moeten worden.

Stem op verschillende thema’s
Er is maar één stemronde, dus het is voor spelers extra belangrijk om juist nu hun mening te laten horen. Voor zowel Creëer-een-Sim als Bouwen/Kopen is het mogelijk om uit twee thema’s te kiezen. Spelers kunnen hun stem uitbrengen tot maandag 22 mei 4:00 uur Nederlandse tijd. De winnende thema’s komen terug in toekomstige kit-lanceringen. Stemmen kun je hier doen.

Allereerst is het aan de spelers om te beslissen of ze de voorkeur geven aan licht of donker. Met Rainbowcore kunnen Simmers hun innerlijke licht en heldere energie tot uiting brengen. Deze stijl heeft levendige kleuren met tal van felle en vrolijke patronen die wat zonneschijn toevoegen aan het leven van een Sim. Ook kunnen spelers zich van hun duistere kant laten zien door op de edgy en geheimzinnige Goth Mode te stemmen. De sombere aura van humeurige Sims komen met dit thema goed tot zijn recht.

Vervolgens kunnen Simmers kiezen tussen het verleden en de toekomst. Met Middeleeuws Kasteel kunnen ze het perfecte koninkrijk creëren vol pracht en praal, met het grootse, rustieke kasteel als middenpunt. Als Simmers meer behoefte hebben aan scifi-architectuur met strakke metalen buitenkanten en gloeiende accenten, kunnen ze stemmen op Hightech Futurisme. Middels dit thema is het mogelijk om een perfecte thuisbasis te bouwen voor Sims die van andere planeten komen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: