Home GamingAndroid De Powerpuff Girls komen in actie in de gloednieuwe Flipped Out mobile app

De Powerpuff Girls komen in actie in de gloednieuwe Flipped Out mobile app

by Mark van Truijen

De Powerpuff Girls is de gloednieuwe Cartoon Network-serie die zaterdag 23 april om 8:30 uur in première gaat. De fans kunnen nu al deel uitmaken van de actie door de mobile game Flipped Out te downloaden!

Flipped Out bevat twee spellen in één game: versla monsters met een drievoudige puzzel, draai vervolgens je apparaat om en speel een nieuwe game boordevol actie. In elke modus kun je spelen als een van de drie meiden, Blossom, Bubbles en Buttercup, terwijl je Townsville tegen de slechteriken verdedigt. De belangrijkste kenmerken van de Flipped Out app zijn:

1.    TWEE MANIEREN OM TE SPELEN
Het is geen hybride game— het zijn twee geweldige manieren om te spelen! Gebruik je verstand in de puzzelmodus en leg de puzzelstukjes van gelijk gekleurde wezens aan, tot ze exploderen. Of draai het apparaat en gebruik je vuisten om tegen de gemeneriken te vechten. Het zijn twee games in één!

2.    WISSEL HET SCRIPT
Wissel tussen puzzelen en de actie modes op ieder moment door je apparaat om te draaien. Je kunt spelen in jouw favoriete modus of kiezen voor een combinatie van verstand en spierkracht voor supersynergie!

3.    TOWNSVILLE HEEFT JE NODIG
Wat gebeurt er als je je schattige Sea Buddy te veel eten geeft? TE VEEL SEA BUDDY’S! Help Blossom, Bubbles en Buttercup de stad te beschermen tegen een legertje aandoenlijke monsters in een gloednieuw Powerpuff avontuur!

4.    DRIE VOOR ALLEN
In beide modes kun je spelen als Blossom, Bubbles en Buttercup, allemaal tegelijkertijd! Vorm een team om samen tegen de zware jongens te vechten of verdeel en heers om meer grondgebied te winnen. Ontgrendel de zoete en zoute superkrachten om het op te nemen tegen de slechte jongens! Het is geweldig!

5.    SUPER UPGRADES
Ontgrendel stickers om jouw scores te upgraden en nieuwe powers aan jouw arsenaal toe te voegen. Pas de stickers voor elk meisje aan om jouw favoriete combo’s te ontdekken.

Flipped Out is vanaf vandaag exclusief op iOS verkrijgbaar en op mobiele platforms, Amazon en Google Play op donderdag 14 april. De game is ontwikkeld door Grumpyface Studios, het team achter de #1 game Steven Universe RPG, Attack the Light.

Blossom, Bubbles en Buttercup redden de dag in een gloednieuwe versie van De Powerpuff Girls, alleen op Cartoon Network! De Powerpuff Girls, de gloednieuwe animatieserie van Cartoon Network Studios, gaat zaterdag 23 april exclusief in première bij Cartoon Network om 8:30 uur.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x