Home Gadgets De nieuwe Philips Monitors 243S1 combineert comfort en connectiviteit

De nieuwe Philips Monitors 243S1 combineert comfort en connectiviteit

by Mark van Truijen

In ieder kantoor moet de ideale monitor de gebruiker robuustheid, comfort en gemak bieden. De Philips Monitors 243S1 is gebouwd om de dagelijkse drukte aan te kunnen en wordt geleverd met alle juiste functies door de combinatie van een comfortabele gebruikerservaring, een goede beeldkwaliteit, prestaties en duurzaamheid.
Dit 24-inch (60,5 cm diag.) IPS-paneel heeft onder andere FHD-resolutie, USB-C-connectiviteitsopties en een ingebouwd dockingstation waar elke taak kan worden uitgevoerd met soepele en volledige toepassingen.
Meerdere verbindingen op z’n allersimpelst
Het hebben van een breed scala aan aansluitingen is niet langer een aanvulling voor professionals, maar de standaard voor diegenen die gedurende de dag meerdere verbindingen nodig hebben. Het USB-C-dockingstation laadt, stuurt en verbindt de Philips 243S1 met je laptop, allemaal tegelijkertijd. De slanke, USB-C-connector zorgt voor een gemakkelijke verbinding met één kabel die gegevens supersnel overdraagt, terwijl de laptop die in gebruik is tegelijkertijd wordt opgestart en opgeladen (tot 65W), rechtstreeks vanaf de monitor. USB-C zorgt ook voor moeiteloze verbinding voor opstellingen met meerdere schermen. Werkplekken zijn makkelijk schoon te houden met de mogelijkheden die deze USB-C-oplossing biedt.
Naast deze nieuwe standaard beschikt de Philips 243S1 ook over een ingebouwd RJ-45-ethernet voor krachtige gegevenssecurity, evenals een HDMI 1.4, een DP 1.2 en 4 USB-A om eenvoudig randapparatuur en apparaten aan te sluiten.
Bewust design voor lange werkuren
Dit model is ontworpen met het welzijn van de gebruikers in gedachten en wordt geleverd met een SmartErgo-basis die ergonomische aanpassingen mogelijk maakt waarmee gebruikers zich kunnen positioneren zoals dat voor hen comfortabel is. Gebruikers kunnen de monitor eenvoudig kantelen (+25/-5 graden), draaien (+180/-180 graden) en in hoogte verstellen (tot 130 mm) voor een ideale kijkpositie. Dit maximale comfort, samen met een ergonomische opstelling en een aantal goede gewoontes om korte pauzes te nemen van het beeldscherm, kunnen de fysieke belasting van een lange werkdag verlichten. Bovendien verhoogt het werken in de juiste positie ook de productiviteit en ondersteunt het de focus van gebruikers.
Makkelijk voor de ogen
Urenlang voor een beeldscherm zitten kan leiden tot vermoeidheid van de ogen en brandende, droge en rode ogen – dit zijn enkele van de belangrijkste symptomen van het zogenaamde CVS, Computer Vision Syndrome. Om vermoeidheid van de ogen effectief te verminderen en het welzijn van gebruikers te waarborgen, voldoet Philips Monitors 243S1 aan de TÜV Rheinland Eye Comfort-norm om deze veelvoorkomende vermoeide ogen te voorkomen, zonder storende reflecties. Het biedt ook brede kijkhoeken om elke vermindering van de beeldkwaliteit te voorkomen bij het bekijken vanuit verschillende hoeken. Deze comfortabele kijkervaring wordt ook mogelijk gemaakt dankzij de Flicker-Free-technologie, de LowBlue-modus en de papierachtige leeservaring van de EasyRead-modus. Samen zorgen deze innovaties voor een stabiele, oogvriendelijke productiviteit tijdens lange werkuren. 

Philips 243S1 is beschikbaar vanaf januari 2022 voor de adviesprijs van €329,-.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x