Home Gadgets De najaars line-up voor Turtle Beach is bekend!

De najaars line-up voor Turtle Beach is bekend!

by Sven

Net zoals vorig najaar staat Turtle Beach, marktleider op gebied van gaming headsets, opnieuw klaar om ook dit najaar nog eens volop te gaan knallen, en dat met nieuwe headsetmodellen voor elk type gamer. Zo wordt er gedacht aan zowel pc-liefhebbers als gamers die een Xbox One en/of PlayStation 4 in huis hebben. Zo weet je ineens wat zeker niet op je december-verlanglijstje mag ontbreken…

PlayStation 4
Voor de PlayStation-gamers heeft Turtle Beach twee nieuwe modellen in de aanbieding: de Ear Force Recon 60P en de Ear Force Recon 50P. Beide headsets bieden Ear Force Recon 60P verpakking.jpglangdurig comfort en spelbepalende features met 40 mm-neodymiumspeakers en in de kabel verwerkte bediening aan waardoor microfoondemping en het
hoofdvolume binnen handbereik zijn. De Recon 50P en 60P bevatten ook een microfoonmonitor en een sterk gevoelige aanpasbare/afneembare microfoon om te chatten in games en online. De headsets zijn voorzien van een verwijderbare 3,5 mm-stekker voor eenvoudige aansluiting op PS4, PS Vita, pc, Mac en mobiele apparaten/tablets. De Recon 60P onderscheidt zich van de Recon 50P dankzij diens versterkte USB-aansluiting waardoor deze naast PS4 ook op PS3 kan gebruikt worden en over meer kracht beschikt.

Naast de Recon 60P en Recon 50P blijven ook de bestsellers Elite 800, Stealth 500P en Stealth 400 in het assortiment

Xbox One
Xbox One-gamers kunnen dankzij de drie nieuwe Turtle Beach-headsets hun gamebeleving van een fikse upgrade voorzien. Zo is er in eerste instantie de Ear Force Stealth 420X, Turtle Beach’s nieuwste draadloze premium gaming headset. De grote 40mm neodymium-speakers leveren geweldig stereo geluid met kristalheldere hoge en donderende lage tonen. Daarnaast zijn er ook nog de Ear Force Recon 50X en de Ear Force EARFORCE_STEALTH420X_persbericht.jpgRecon 30X, waarvan eerstgenoemde dezelfde specificaties kent als de Recon 50P. De Recon 30X daarentegen wordt gekenmerkt door het unieke oorschelpontwerp met openingen. Dat zorgt ervoor dat je alle gamegeluiden van de televisie kunt horen terwijl tegelijkertijd kristalhelder en duidelijk chatgeluid wordt geleverd via de 40mm neo dymiumspeaker.

 

NB: De nieuwe lijn headsets werkt standaard in combinatie met de nieuwste Xbox One-controllers die beschikken over een headsetingang, anders is het aanschaffen van een (afzonderlijk verkrijgbare) audio adapter nodig.

 

PC
Pc-gamers mogen twee nieuwe Turtle Beach-headsets verwelkomen in de line-up: de Ear Force Stealth 450 en de Ear Force Recon 50. De Stealth 450 is een volledig draadloze pc gamingheadset die optimaal geluid levert door 50mm neodymiumspeakers en DTS Headphone:X 7.1 EARFORCE_STEALTH450 persbericht.jpgsurround sound en wordt geleverd met Turtle Beach’s exclusieve Superhuman Hearing-audiopreset waardoor spelers het competitieve voordeel krijgen waarbij ze vijanden horen voordat die in zicht komen. De spraakindicaties, een oplaadbare batterij met tot 15 uur draadloos gamen op pc en compatibiliteit met mobiel/tablet vervolmaken deze state-of-the-art, betaalbare draadloze headset. De Recon 50 heeft dan weer dezelfde specificaties als de Recon 50P en de Recon 50X, tevens allen compatibel met alle platforms.

 

 

Multiplatform
De Ear Force PX24, gebaseerd op het ontwerp van de populaire X12 en PX22 van Turtle Beach, is een multiplatform gamingheadset voor EARFORCE_PX24_persbericht.jpegPlayStation 4, Xbox One, pc, Mac en smartphones/tablets. De headset maakt gebruik van de  innovatieve, in de kabel verwerkte Eear Force SuperAmp-versterker met batterij die heldere hoge tonen en donderende lage tonen naar de 50mm-speakers van de PX24 stuurt. De SuperAmp heeft een schakelaar waarmee gamers het geluid op hun favoriete gamingplatform kunnen afstemmen en biedt ook geluidsverbeterende technologieën zoals Superhuman Hearing en variabele basboost, plus Turtle Beach Virtual Surround Sound voor alle platforms.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x