Home Gaming De Monster Rancher-serie keert triomfantelijk terug naar het westen met Monster Rancher 1 & 2 DX

De Monster Rancher-serie keert triomfantelijk terug naar het westen met Monster Rancher 1 & 2 DX

by Jos Vis

KOEI TECMO Europe is verheugd om de langverwachte release van Monster Rancher 1 & 2 DX aan te kondigen, die vandaag digitaal wordt gelanceerd op de Nintendo Switch, Windows PC via Steam, en iPhone, iPad en iPod touch via de App Store. Er is ook een lanceringstrailer uitgebracht om de terugkeer van de serie te vieren, met een speciale boodschap van Kazumi Fujita, Executive Producer van de Monster Rancher-serie.

YouTube video


Ter ere van het 25-jarig jubileum van de serie bundelt Monster Rancher 1 & 2 DX de fan-favoriete Monster Rancher 1 (1997) en Monster Rancher 2 (1999) en brengt ze voor het eerst naar moderne hardware. De geliefde titels stellen spelers in staat monsters te laten geboren worden van hun favoriete muziek, met behulp van een online database om het gewenste album te kiezen, waarbij elk album zijn eigen monster voortbrengt. Spelers zullen dan hun monsters grootbrengen en ze trainen om te strijden tegen andere excentrieke wezens in gevechten en toernooien – elk met hun eigen attributen en vaardigheden – zodat spelers de perfecte metgezel kunnen vinden om hun overwinning veilig te stellen!

Monster Rancher 1 & 2 DX bevat de complete versies van beide games, met de toevoeging van inhoud die nooit oorspronkelijk verscheen in de originele westerse lancering, zoals extra save-slots, Freeze-slots, Monster Hall of Fame-slots en 27 extra monsters. De nieuwe release voegt nog meer nieuwe content toe om de titels nog leuker te maken, waaronder Training Records om te helpen bij het verhogen van monsters, ranglijsten voor willekeurige gevechten en een Fast Forward-modus om het spel te versnellen.

Bovendien kunnen spelers na de lancering pronken met hun monsterverhogende vaardigheden in de Monster Koushien World Battle, een speciaal toernooi waarmee fans van de serie kunnen ontdekken wie de nummer één speler ter wereld is. Dit toernooi was oorspronkelijk alleen een Japans toernooi en zal het eerste wereldtoernooi voor de serie zijn waarbij spelers hun opgeslagen gegevens van overal ter wereld naar de gameservers kunnen uploaden om te zien wiens monster de baas is.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x