Home Gaming Piepacker krijgt 5 Atari-games

Piepacker krijgt 5 Atari-games

by Jos Vis

Vandaag kondigt Piepacker met trots zijn nieuwste samenwerking aan met de wereldberoemde game-ontwikkelingsstudio Atari. Als de nieuwste retro-licentiegever van het sociale gamingplatform, zal Atari vijf arcadeklassiekers en hun PSX-versies toevoegen aan de steeds groter wordende catalogus van Piepacker. Piepacker is gratis beschikbaar in de Chrome-browser op beta.piepacker.com.

Atari is een van de meest gevierde en historische merken van gaming, met een gerespecteerde erfenis in de retrogaming-scene. De volgende titels worden toegevoegd aan de Piepacker-catalogus, waardoor het aantal games op meer dan 100 games komt!

  • Pong (Arcade)/ Pong: het volgende niveau (PSX)
  • Super Breakout (Arcade)/ Breakout (PSX)
  • Centipede (Arcade) / Centipede (PSX)
  • Missile Command (Arcade) / Raketcommando (PSX)
  • Asteroids (Arcade)

Jean-Marcel Nicolai, COO/Head of Games bij Atari, zegt over de samenwerking: “Atari is verheugd om onze favoriete klassieke titels van fans naar Piepacker’s innovatieve sociale gamingplatform te brengen. Piepacker is een ideaal platform om de sociale ervaring van arcade-gaming na te bootsen en Atari’s games te introduceren bij een nieuwe generatie spelers.”

Dit jaar voegt de Japanse game-ontwikkelaar Paon DP zich ook bij Piepacker en brengt nog eens vier retro-favorieten naar het platform:

  • Windjammers (Arcade)
  • Wolf Fang (Arcade)
  • Vapor Trail (Genesis / Mega Drive)

“We zijn vereerd met de steun die we hebben gekregen van historische game-ontwikkelaars zoals Atari en Paon DP”, zegt Benjamin Devienne, medeoprichter en CEO van Piepacker. “Naarmate onze catalogus groeit, komen we steeds dichter bij ons doel om het multiplayer-platform te bouwen waar retrofans van hebben gedroomd.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x