Home Gaming DE EERSTE IN-GAME, PLAYABLE MUZIEK SHOW OOIT OP GUITAR HERO LIVE

DE EERSTE IN-GAME, PLAYABLE MUZIEK SHOW OOIT OP GUITAR HERO LIVE

by Mark van Truijen

De meerdere malen met platinum awards bekroonde band neemt spelers mee op een reis langs hun favoriete rocknummers tijdens een één uur durende show op GHTV, het playable music video netwerk van de game

Activision Publishing en FreeStyleGames kondigden vandaag aan dat de band Avenged Sevenfold de touwtjes op GHTV in handen neemt. In een één uur durende show krijgen gamers te zien en horen wat de meest geliefde rocksongs van de band op Guitar Hero Live zijn. De première is op woensdagmorgen vroeg (in de VS is het dan prime time) en zal in de loop van komende week meerdere malen worden uitgezonden. Onder de naam “A7X Rock Classics” biedt de show exclusief materiaal van de band terwijl ze hun favoriete songs bespreken en introduceren.

“We zijn er altijd op uit om fans op coole manieren van onze muziek te laten genieten,” zegt M. Shadows, lead singer van Avenged Sevenfold. “Nu kunnen we dat idee met GHTV zelfs nog een stap verder brengen. We hebben direct contact met spelers en praten hen bij over onze favoriete songs. Het is echt alsof we er gewoon naast staan als zij al die toffe nummers spelen. Dat is niet alleen een coole ervaring, het is ook nog nooit eerder voorgekomen dat zoiets in een music game kon.”

De show bevat nummers van artiesten als Pantera, Megadeth, AFI, Bob Dylan, Boston, Queensryche, Tenacious D, Faith No More, Deftones, Weezer, en meer. De uitzending op GHTV channel 1 is op de volgende tijden:

  • Woensdag 23 december om 2.30 uur (wereldpremière), 10.30 uur en 18.30 uur
  • Donderdag 24 december om 3.00 uur, 11.00 uur en 19.00 uur
  • Vrijdag 25 december om 5.30 uur, 13.30 uur en 21.30 uur
  • Zaterdag 26 december om 2.30 uur, 6.30 uur, 14.30 uur en 18.30 uur
  • Zondag 27 december om 5.30 uur, 6.00 uur, 7.00 uur, 16.30 uur en 20.00 uur
  • Maandag 28 december om 4.00 uur, 12.00 uur en 20.00 uur
  • Dinsdag 29 december om 2.30 uur, 10.30 uur en 18:30 uur

Alle uitzendingen zijn aangegeven in Nederlandse tijd

Avenged Sevenfold’s concert op het Download Festival in Engeland wordt bovendien weer toegevoegd aan GHTV. De band was daar te zien als headiner en de show bevat live, playable versies van hun songs “Shepherd of Fire,” “Buried Alive” en “Nightmare.” Activision geeft verder via de social media-kanalen van Guitar Hero gitaren met handtekeningen van de bandleden cadeau, alsmede albums en merchandise.

Guitar Hero Live is beschikbaar op PlayStation®4, PlayStation®3, Xbox One, Xbox 360, Wii U™, plus op Apple TV en iPad, iPhone en iPod touch. Bezoek voor meer informatie www.guitarhero.com, www.facebook.com/GuitarHero,www.youtube.com/GuitarHero, of volg via @guitarhero op Twitter en Instagram.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x