Home Gaming De Closed Beta van The Cycle: Frontier gaat beginnen

De Closed Beta van The Cycle: Frontier gaat beginnen

by Jos Vis

Na meer dan 12 maanden van ontwikkeling kondigt de Berlijnse studio YAGER de start aan van de gesloten bèta van de FPS-shooter The Cycle: Frontier op 30 september 2021! Door de uitgebreide gameplay veranderingen kreeg de high-stakes survival shooter veel diepgang. Nu beslist de strategische vaardigheid van de spelers over overwinning of nederlaag in de eeuwige cyclus van The Cycle: Frontier. Bijzonder aantrekkelijk is de unieke spanning tussen coöp- en PvP-gameplay, waarbij spelers op elk moment zelf bepalen hoeveel risico ze willen nemen. Elke actie en beslissing heeft enorme gevolgen en vereist volledige inzet: hebben de rekruten de moed om de volgende drop te beginnen met dure uitrusting en accepteren ze het verlies van zeldzame middelen, of gaan ze de volgende missie in met eenvoudige uitrusting en riskeren ze mislukking in de einde? Om deel te nemen aan de gesloten bèta kan iedereen zich nu registreren en vanaf morgen, 30 september 2021, beginnen met spelen. De officiële release van The Cycle: Frontier staat gepland voor de eerste helft van 2022.

YouTube video

In de toekomst zullen spelers missies moeten selecteren, hun uitrusting moeten inpakken en de vijandige planeet Fortuna III voor onbepaalde tijd moeten verkennen. Alleen degenen die het wachtende reddingsschip halen, zullen levend vertrekken. Als de speler sterft, wordt zijn lichaam in een cocon gewikkeld en geëvacueerd, maar zonder gevonden of meegebrachte voorwerpen. In het Prospect Station, het sociale knooppunt in The Cycle: Frontier, vinden spelers winkels en hun eigen vertrekken, evenals de drie belangrijkste facties, Osiris, Korolev en ICA. Elk van hen geeft de speler belangrijke missies om de reputatie per voltooide missie te vergroten, die variëren, of het nu gaat om het verzamelen van zeldzame ertsen of het doden van een gevaarlijk beest. Faction-reputatie ontgrendelt nieuwe tools, upgrades en wapens, die je voordelen geven voor de volgende drop. Natuurlijk ben je nooit helemaal alleen op Fortuna III; naast gevaarlijke beesten, kunnen andere hebzuchtige spelers dezelfde missie hebben als jij – en ook tot de tanden bewapend. De gespannen drops kunnen alleen of in een team met maximaal twee vrienden worden uitgevoerd.

Wat is de cyclus: grens?

The Cycle: Frontier is een gratis te spelen FPS PvPvE-shooter met hoge inzetten. Het doel is om missies op een verlaten planeet te voltooien terwijl je jezelf verdedigt tegen vijandige wezens en gewapende tegenstanders. Maar pas op: middelen en missiedoelen kunnen alleen worden behouden als de speler de planeet levend verlaat. Middelen kunnen worden gebruikt voor wapenupgrades en andere verbeteringen die een positief effect hebben op toekomstige drops. The Cycle: Frontier biedt een competitieve multiplayer-ervaring, wat betekent dat The Cycle: Frontier, of je nu solo, in een squad met vrienden of allianties met vreemden bent, het ultieme overlevingsgevecht voor alle spelers biedt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x