Home Movies De Cast van ‘Tuintje in mijn Hart’ is gepresenteerd op Schiphol Airport.

De Cast van ‘Tuintje in mijn Hart’ is gepresenteerd op Schiphol Airport.

by Sven

Vandaag is op Schiphol Airport de cast van de nieuwe romantische komedie TUINTJE IN MIJN HART gepresenteerd. Eerder werd al bekend gemaakt dat Edwin Jonker en Fockeline Ouwerkerk twee van de hoofdrollen spelen in de film. Jonker speelt de broer van blanke Surinamer Leo Alkemade, die getrouwd is met de Hollandse Ouwerkerk. Zij op haar beurt neemt haar zus Sanne Vogel mee naar Suriname, waar Leo’s moeder Beppie Melissen samen met Jetty Mathurin een pension runt. Wat volgt is een komisch, romantisch avontuur waarin diverse generaties en culturen met elkaar vervlochten raken op de mooiste plekken van Suriname. 

Andere grote rollen zijn voor Pip Pellens, Juvat Westendorp, Sanne Langelaar, Sergio Romero Ijssel, Jörgen Raymann en Mike Libanon. In bijrollen zullen onder anderen Jade Olieberg, Aisa Winter, Glenn Dufort, Lucretia van der Vloot, Ascar Aerts, Prem Radhakishun en het duo Ronnie Omskirk en Eric Schröder te zien zijn.

TUINTJE IN MIJN HART wordt geregisseerd door Marc Waltman en geproduceerd door Klaas de Jong en Bernard Tulp, die eerder samenwerkten aan o.a. VERLIEFD OP IBIZA, TOSCAANSE BRUILOFT en MICHIEL DE RUYTER, in samenwerking met co-producent Marmalade en AVROTROS. Het scenario is geschreven door Lars Boom (MICHIEL DE RUYTER). De opnames gaan op 7 maart van start, alle opnames zullen op verschillende toplocaties in Suriname worden gemaakt.
Tuintje in mijn hart
Over de film
Axel (Leo Alkemade) is een boeroe Surinamer die al 20 jaar in Nederland woont en volledig vernederlandst is, inclusief stamppot en bonuskaart. Hij is getrouwd met de Hollandse Victoria (Fockeline Ouwerkerk) en is al die tijd niet meer terug geweest naar zijn geboorteland. Als zijn moeder (Beppie Melissen) de familie bij elkaar roept voor Kerst omdat ze iets belangrijks moet vertellen, gaat hij samen met zijn vrouw, haar zus (Sanne Vogel) en vooral tegenzin terug naar Suriname. Al gelijk onder het Kerstdiner explodeert de situatie als zijn broer Virgil (Edwin Jonker) hem iets vertelt waardoor alle stoppen doorslaan. Wat volgt is een rollercoaster aan avonturen onder de Surinaamse zon. En realiseert Victoria zich opeens weer waarom ze verliefd werd op een Surinamer….

TUINTJE IN MIJN HART wordt in januari 2017 in de bioscoop verwacht.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x