Home Gaming DE ALLEREERSTE FIA GRAN TURISMO CHAMPIONSHIP 2019 NATIONS CUP WINNAAR IS BEKEND

DE ALLEREERSTE FIA GRAN TURISMO CHAMPIONSHIP 2019 NATIONS CUP WINNAAR IS BEKEND

by Jos Vis

Dit weekend reed Nicolás Rubilar (PSN ID: FT_NicoR) uit Chili naar de pole position in het eerste Nations Cup-toernooi van de FIA Certified GT Championships 2019 Series, waardoor hij een felbegeerde plaats verovert in de wereldfinale later dit jaar.

In totaal namen 24 deelnemers uit 13 verschillende landen deel aan de eerste van de zes internationale 2019 Series Nation Cup Championships tijdens de Paris World Tour. Het publiek genoot van het verbluffende rijgedrag en de stuurprecisie van Rubilar en zag hoe hij de eerste Nations Cup-coureur werd die de finishlijn bereikte.

De FIA Certified GT Championships 2019-serie is ontworpen om de beste Gran Turismo racetalenten van over heel de wereld een podium te geven en wordt steeds populairder onder spelers, toeschouwers, fabrikanten én media. De World Tour-evenementen maken het mogelijk om te racen in de wereldklasse en zijn een ongelooflijke kans voor iedereen die er ooit van gedroomd heeft om zijn rijvaardigheden achter het stuur aan de buitenwereld te demonstreren.

PlayStation 4 Exclusive GT SportTM biedt elke coureur de ultieme virtuele ervaring achter het stuur. De wagens werden zo ontworpen dat ze voldoen aan de reële fabrieksnormen en prestatievoorwaarden, waardoor de gamers dezelfde vaardigheden, precisie en durf aan de dag moeten te leggen als de échte racepiloten.

Oproep aan Nederlandse gamers
Ben jij een Gran Turismo-fanaat en wil je je rijkunsten tonen op het hoogste niveau? De competitie is op zoek naar lokaal talent. Aarzel niet en schrijf je in voor de 2019 Series. Dat kan in zowel de Nations Cup als de Manufacturer Series. De winnaars worden overladen met dezelfde eer als de echte motorsportkampioenen en mogen zich verheugen op het prestigieuze FIA Gala in december.

Hoe deelnemen aan de 2019 Series (online en real-world events):

  • Ga in GT Sport op PlayStation 4 naar de ‘Sport’ mode van de game
  • Na het selecteren van ‘Nations Cup’ of ‘Manufacturer Series’ championship, of beide, kan je je inschrijven voor een online race op een bepaalde dag en tijd
  • Na de race krijg je punten die je plaats bepalen op de regionale ranking
  • De Nations Cup Online Series bestaat uit 4 stages. Aan het einde worden de beste spelers uitgenodigd om het tegen elkaar op te nemen op één van de World Tour live events
  • De winnaar van een Nations Cup World Tour krijgt een plaats in de World Finals

Voor meer informatie over de 2019 FIA Gran Turismo Championships, kan je een kijkje nemen op de website https://www.gran-turismo.com/nl/gtsport/top/. Hier kan je de events ook via streaming in real time bekijken.
De volgende 2019 Series events zijn:

World Tour locationManufacturerSeries dateNations Cup date
World Tour 2019 – Paris16th March 201917th March 2019
World Tour 2019 – Nürburgring22nd June 201923rd June 2019
World Tour 2019 – NYC24th August 201925th August 2019
World Tour 2019 – Red Bull Hangar 7, Austria14th September 201915th September 2019
World Tour 2019 – Tokyo26th October 201927th October 2019
World Tour Finals – TBC

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: