Home Gaming Cyberpunk 2077 op de Xbox Game Pass is te vroeg aldus CD Projekt President

Cyberpunk 2077 op de Xbox Game Pass is te vroeg aldus CD Projekt President

by Mark van Truijen

Cyberpunk 2077 his de afgelopen tijd aardig in het nieuws weer, dit om verschillende redenen, van dat CD Projeket de game op de lange termijn een goeie titel noemt tot aan de geruchten voor de XBox Game Pass. Dit laatste is inmiddels naar het kerkhof verwezen door CD Projekt president Adam Kiciński, deze ging erop in tijdens een laatste investor Q&A.

Toen gevraagd werd naar het toevoegen van de game op bepaalde services zoals Game Pass, zei Kiciński het volgende, “We always consider any business opportunity, but this kind of subscription model is good at a certain moment of the lifecycle of the product, so not too early. Witcher 3 was for some time in a subscription, but we have to weigh the benefit and cost each time, so we have to compare it to sales, so it’s a decision based on data. It’s way too early for Cyberpunk.”

Dus een release op de Game pass is zeker niet onmogelijk, maar verwacht het niet binnenkort. Dit ook meer omtrent de verkopen van de titel, er zijn er meer dan 13.7 miljoen verkocht in 2020, en dit zelfs nadat de verkoop even stil lag. Maar dat weegt niet op tegen alle slechte berichten en de game die een slechte start had.

Cyberpunk 2077 is momenteel beschikbaar op Xbox One, PS4, PC en Google Stadia. Er komt volgend jaar een next gen release aan, maar daar later meer over.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x