Home Gaming CrossfireX ondersteuning stopt op 18 mei

CrossfireX ondersteuning stopt op 18 mei

by Mark van Truijen

Smilegate Entertainment beëindigt ondersteuning voor CrossfireX, de Xbox-versie van de succesvolle Crossfire-serie, op 18 mei. Verkoop zal worden gestaakt op de Xbox Store en er zullen geen nieuwe inhoud updates zijn. Servers zullen ook op dezelfde dag worden uitgeschakeld.

Mensen die iets hebben gekocht binnen de afgelopen 14 dagen zijn gerechtigd op teruggave. Volgens deze FAQ zullen zelfs de enkele speler campagnes ontwikkeld door Remedy Entertainment alleen beschikbaar zijn tot 18 mei. De winkel zal open blijven voor het uitgeven van de resterende valuta, maar de optie om CFP/GP te kopen is uitgeschakeld.

Bovendien zullen spelers alleen toegang hebben tot hun gegevens, waaronder de voortgang in het spel en aangekochte items, tot sluiting van het spel. Over de reden waarom ondersteuning wordt beëindigd, zegt het bedrijf: “Hoewel ons team hard heeft gewerkt aan tal van inhoud updates, waaronder verbeteringen, nieuwe kaarten, modi en in-game events, was het spel uiteindelijk niet waar het nodig was. Als gevolg hiervan hebben we de moeilijke beslissing genomen om het spel te sluiten.”

CrossfireX, uitgebracht in februari 2022 voor Xbox One en Xbox Series X/S, bevat twee enkele speler campagnes of “Operaties” ontwikkeld door Remedy. Het multiplayer is gratis te spelen, hoewel er veel microtransacties zijn. Bij de release werden de campagnes zwaar bekritiseerd en werd het hele pakket beschouwd als een van de slechtste spellen van vorig jaar. Je kunt onze recensie hier bekijken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: