Home Gaming CREËER JE PERFECTE EXPLORER IN FINAL FANTASY EXPLORERS – NU VERKRIJGBAAR VOOR DE NINTENDO 3DS!

CREËER JE PERFECTE EXPLORER IN FINAL FANTASY EXPLORERS – NU VERKRIJGBAAR VOOR DE NINTENDO 3DS!

by Mark van Truijen
Dankzij een ruime hoeveelheid aan aanpasbare personages kunnen spelers van het onlangs uitgebrachte FINAL FANTASY EXPLORERS® kiezen uit vele aanpasbare wapens, bepantsering, accessoires en vaardigheden en meer dan 20 jobs om zo tot de perfecte explorer te komen! Een nieuwe trailer die vandaag is uitgebracht laat alle aanpasbare opties zien die de spelers tot hun beschikking hebben.

In FINAL FANTASY EXPLORERS kunnen spelers alleen of in een reisgezelschap met maximaal vier leden op avontuur via de functies voor draadloze communicatie van het Nintendo 3DS-systeem om materiaal te verzamelen en dungeons in te gaan. FINAL FANTASY EXPLORERS combineert geliefde elementen uit de FINAL FANTASY®-franchise, waaronder een keur aan legendarische personages en eidolons, met moderne gevechtsmechanismen om zo een gloednieuw action-role playing adventure te creëren. Met meer dan 200 quests en talloze uren aan speelbare content hoeft de ontdekkingsreis van deze avonturiers nooit meer te stoppen!

FINAL FANTASY EXPLORERS is nu verkrijgbaar, exclusief voor het Nintendo 3DS-systeem.

Voor meer informatie over de FINAL FANTASY EXPLORERS-wereld, het spelsysteem, de multiplayer-functionaliteit en nog veel meer bezoek je http://finalfantasyexplorers.com/en/

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ferry
8 jaren geleden

Jullie titels zijn nu dus allemaal in capitals? :p

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x