Home Gaming 11 nieuwe maps en meer dan 40 nieuwe tanks voor de PlayStation®4!

11 nieuwe maps en meer dan 40 nieuwe tanks voor de PlayStation®4!

by Mark van Truijen

Wargaming heeft zojuist bekendgemaakt dat de nieuwe content voor World of Tanks on PlayStation®4 live is gegaan. De game heeft binnen een aantal dagen, sinds de release op 19 januari, meer dan 1 miljoen geregistreerde spelers behaald. Nu is ook de Britse lijn en zijn er 11 nieuwe maps toegevoegd. Ook de type 59 is momenteel tijdelijk beschikbaar in de PlayStation®Store.

In deze content update krijgt World of Tanks op de PlayStation®4 meer dan 40 krachtige voertuigen die variëren van “light”, “medium”, “heavy tanks”, tank destroyers” en “artillery”. Bestuur de meest legendarische voertuigen uit de Britse historie zoals de Crusader, Cromwell, en de Conqueror.

Tot slot krijgt de game ook 11 nieuwe maps op de PlayStation®4 waaronder: “Siegfried Line,” “Fisherman’s Bay”, “Ensk War!” en nog vele anderen! Naast de bekende “Westfield” map komt er ook de druilerige versie “Westfield Rain”.

World of Tanks op de PlayStation®4 kosteloos te spelen is voor iedereen. Je hebt dus GEEN PlayStation®Plus abonnement nodig om mee te kunnen knallen.

Voor meer informatie over World of Tanks op de PlayStation®4, kunt u hier terecht:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x