Home Gaming CONTRA: ROGUE CORPS klaar voor het gevecht

CONTRA: ROGUE CORPS klaar voor het gevecht

by Jos Vis

Konami heeft vandaag aangekondigd dat CONTRA: ROGUE CORPS nu beschikbaar is op PS4, Xbox One, Switch en pc (STEAM).

Een Season Pass-bundel, die fans volledige toegang tot de game en DLC biedt voor de eerste vier maanden na de lancering, is ook beschikbaar.

CONTRA: ROGUE CORPS is een twin-stick actiespel, waarin spelers missies voltooien en middelen verzamelen om hun wapens en lichaamsdelen te upgraden in een wanhopige poging om in leven te blijven in de verdoemde stad. Spelers kunnen online samenwerken met vrienden en hen naar de campagne brengen om samen vijanden neer te halen. Bovendien hebben spelers toegang tot een lokale COouch OP-modus en een unieke, tot 4v4 PVP online modus genaamd Carnage League.

De directeur van CONTRA III: THE ALIEN WARS en CONTRA: HARD CORPS, Nobuya Nakazato, brengt meer dan 25 jaar franchisestamboom mee naar CONTRA: ROGUE CORPS met enorme gekke vijanden, overdreven actie en een cast van diverse speelbare personages die voeg toe aan de oneerbiedige toon van het spel.

Enkele jaren na de gebeurtenissen van de Alien Wars volgt CONTRA: ROGUE CORPS een groep voormalige militaire huurlingen die in de marge wonen als premiejagers en schatzoekers in de verdoemde stad. Overleven vereist snelle reacties, krachtige wapens en af ​​en toe een orgaan- en cybernetische augmentatie.

Voor meer informatie over CONTRA: ROGUE CORPS bezoek je de officiële website op: https://www.konami.com/games/contra/rc/eu/en

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: