Home MoviesDVD/Blu-Ray Entertainment voor jong en oud met Casper en Emma en Serengeti – vanaf oktober op DVD

Entertainment voor jong en oud met Casper en Emma en Serengeti – vanaf oktober op DVD

by Jos Vis

Just Entertainment brengt op 22 oktober Casper en Emma, op jacht naar de schat uit op DVD. Kun je niet wachten? Vanaf 5 oktober is deze film al verkrijgbaar on Demand. In deze gezellige kinderfilm zijn de beste vriendjes Casper en Emma weer te zien en beleven ze allerlei avonturen op vakantie. Ook wordt op 22 oktober de prachtige BBC Earth serie Serengeti uitgebracht op DVD en Blu-ray. In deze nieuwe serie van BBC Earth zijn verschillende savannedieren gevolgd diep in het hart van Afrika. Vanaf oktober geniet je dus van al het entertainment voor jong en oud met de DVD en on Demand releases van Just Entertainment.

CASPER EN EMMA – OP JACHT NAAR DE SCHAT – 22 oktober op DVD en vanaf 5 oktober al verkrijgbaar on Demand – Bekijk de trailerHet is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. Opa heeft Alfred al 65 jaar niet meer gesproken. Casper en Emma moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien!

De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen. En natuurlijk gaan Mevrouw Konijn en Welpje gezellig mee tijdens de zoektocht. De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal!

Genre: kids

SERENGETI – 22 oktober op DVD en Blu-ray
In deze baanbrekende serie volgen we een jaar lang de belevenissen van verschillende soorten Afrikaanse savannedieren en zien we hoe hun verhalen met elkaar verweven zijn. Bij wijze van uitzondering krijgen we toegang tot een ongerept stukje van de Serengeti, diep in het hart van Afrika. Daar beleven we van dichtbij de heftige gebeurtenissen waar de diverse dieren dagelijks mee te maken krijgen. Zo leven we mee met een eenzame leeuwin die verstoten is uit haar troep; een hartstochtelijke baviaan die zijn uiterste best doet om het hart van zijn vroegere liefje te heroveren; en een vrolijke, brutale mangoestenfamilie die zo makkelijk mogelijk aan eten probeert te komen. De avonturen van de dieren zijn soms grappig, soms triest, soms nagelbijtend spannend. Dankzij revolutionaire filmtechnieken is het alsof we er zelf bij zijn. Een prachtige soundtrack maakt dat gevoel nog intenser. Al met al is Serengeti een zeldzaam intieme en fascinerende ervaring. En een must voor iedereen die zich graag laat betoveren door de magie van de Afrikaanse natuur. 

Genre: natuur/wildlife

Op de hoogte blijven van alle releases van Just Film Distribution?
www.justfilmdistribution.nl |FacebookInstagram

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: