That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, Movies, Nieuws, PC, PS Vita, PS3, PS4, TV, Wii U, Xbox 360, Xbox One

Comic Con Amsterdam pakt uit met extra veel comic talent

Tijdens de derde editie van Comic Con Amsterdam ontmoet je niet alleen de grootste Hollywood-helden maar ook het beste comic talent. Maak kennis met de tekenaars en schrijvers van onder meer Spider-Man, Avengers, X-Men, Hulk, Iron Man, Judge Dredd en Hellblazer en laat een persoonlijke tekening maken.

Altijd al eens een custom tekening willen hebben van Dating for Geeks-bedenker Kenny Rubenis of de hand willen schudden van het creatieve brein achter klassiekers als Tank Girl en Red Sonja? Tijdens Comic Con Amsterdam kun je de beste comic artiesten aan het werk zien en op verzoek een tekening laten maken door je favoriete artiest. Ook zijn er dit jaar bijzonder veel vrouwelijke comic artists aanwezig waaronder Renee Rienties (My daily life), Aimee de Jongh (De Terugkeer van de Wespendief), Yasmin Sheikh (Luna the Vampire – Pickled Zits) en Enrica Eren Angiolini (Warhammer 40,000, Doctor Who).

Nadat je bij de beste comic artiesten over de schouder hebt meegekeken kun je op de Comic Stage kijken naar panels en interviews met onderwerpen als Vrouwen in Comics, Sciencefiction en fantasy van Nederlandse bodem, De Invloed van GEEK, Waarom is iedereen fan van Star Wars? en meer. Kijk hier voor het volledige programma.

Alle artiesten

–       Renee Rienties – My daily life

–       Aimee de Jongh – De Terugkeer van de Wespendief

–       Yasmin Sheikh – Luna the Vampire – Pickled Zits

–       Enrica Eren Angiolini – Warhammer 40,000, Doctor Who

–       John Royle – Danger Girl & GI Joe, Red Sonja

–       Kenny Rubenis – Dating with Geeks

–       Junaid Chundrigar – Parodie Bad Days

–       Chris Evenhuis – Darkness: Resurrection, Action Man

–       Rufus Dayglo – Judge Dredd, The Ramones

–       Amrit Birdi – Assassin’s Creed Awakenings, Marvel/Disney. Nike, Netflix

–       Nick Brokenshire – Star Wars Adventures, The Once And Future Queen

–       Lee Townsend – Deaths Head, Action Man en Transformers

–       Nye Wright – Things to Do in a Retirement Home Trailer Park…

–       Boy Akkerman – Captain Ultimate, Captain Roffa

Comic Con  Europe
De organisatie van Comic Con Amsterdam is in handen van Comic Con Europe, een joint venture van  Showmasters (de organisatoren van London Film & Comic Con) en German Comic Con, grootste speler op het gebied van Comic Cons in Duitsland. Comic Con Europe kwam in augustus 2016 voor het eerst naar Nederland en zetten in de RAI Amsterdam een fantastisch fan-fest neer met Comic Con Amsterdam. Maar liefst 30.000 bezoekers genoten van een Comic Con in de stijl van San Diego Comic Con en New York Comic Con. Afgelopen 3 en 4 maart streek de popcultuurconventie bovendien in de havenstad van Rotterdam neer om nu weer terug te keren naar de Nederlandse hoofdstad.

Tickets
Bezoekers kunnen kiezen uit een dagkaart (vanaf €20,-), een weekendkaart (vanaf €35,-) of een familiekaart (vanaf € 50,-). Kinderen tot 6  jaar mogen gratis onder begeleiding van een volwassene naar binnen. Kinderen van 6 tot 12 jaar betalen €10,- entree. Voor meer informatie over de tickets klik hier.

Blijf op de hoogte van Comic Con Amsterdam via:

Website | Facebook | Twitter

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE