Home GamingAndroid Chrono Trigger op STEAM tijdelijk met korting verkrijgbaar en nieuwe patch

Chrono Trigger op STEAM tijdelijk met korting verkrijgbaar en nieuwe patch

by Mark van Truijen

Square Enix Ltd. maakt bekend dat CHRONO TRIGGER® tot 28 augustus 2018 met 50% korting te koop is op STEAM® en met 30% korting op mobiele platformen. Daarnaast zijn nieuwe bureaubladachtergronden en avatars voor pc en mobiele platformen als gratis downloads beschikbaar voor alle spelers. Ga naar de officiële website om deze nieuwe bonusitems te downloaden: http://www.chronotriggergame.com

Onlangs is de vijfde en laatste grote content-patch voor CHRONO TRIGGER op STEAM verschenen, nadat op basis van feedback van fans was besloten om de game dichter bij de stijl van het origineel te brengen. Deze patch levert:

  • Aanpasbare functies: Functies voor knoppen en  toetsen van controller, toetsenbord en muis zijn naar eigen voorkeuren aan te passen.
  • Nieuwe extra’s: Na het voltooien van de game komt in het hoofdmenu een nieuwe optie beschikbaar met de volgende secties: Movies (bekijk alle filmpjes uit de game), Illustrations (bekijk diverse illustraties uit CHRONO TRIGGER), Sound (luister naar de muziek uit de game) en Endings (bekijk alle vrijgespeelde eindes van de game).
  • Diverse aanpassingen: Er zijn diverse veranderingen doorgevoerd, onder andere aan het voorwerpkeuzevenster, de standaard bewegingsinstellingen, de menu’s voor het invoeren van namen en het font voor Vereenvoudigd Chinees.
  • Aanvullende veranderingen zijn doorgevoerd om problemen op te lossen die optraden bij pc’s met bepaalde grafische kaarten en schermformaten en om andere kleine problemen op te lossen.

CHRONO TRIGGER werd oorspronkelijk in 1995 ontwikkeld en uitgebracht door het “dreamteam” van DRAGON QUEST®-maker Yuji Horii, DRAGON BALL-maker Akira Toriyama en de makers van de  FINAL FANTASY®-serie. Tijdens hun epische missie om de toekomst van de planeet te redden, moeten spelers vele uitdagingen overwinnen en door de tijd reizen tussen het heden, de middeleeuwen, de toekomst, de prehistorie en de oudheid.

CHRONO TRIGGER is nu verkrijgbaar voor STEAM en mobiele platformen. Ga voor meer informatie naar:http://www.chronotriggergame.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x