Home Gaming City Eye 12 augustus naa pc

City Eye 12 augustus naa pc

by Jos Vis

City Eye, een simulator voor stadsvideobewaking, zal op 12 augustus van dit jaar op de pc verschijnen. De speler neemt de rol op zich van de bediener van het gehele videobewakingssysteem, die waakt en de orde bewaart. Zoals de ontwikkelaars benadrukken, is City Eye een titel die is geïnspireerd op moderne monitoring- en controlesystemen die worden gebruikt om verschillende soorten bedreigingen te detecteren.

City Eye is een spel ontwikkeld door Ultimate Games S.A. De uitgevers voor de pc zijn Ultimate Games S.A. en Gaming Factory S.A. In City Eye wordt de speler de beheerder van een centraal videobewakingssysteem in de stad.De primaire taak is om misdaad en andere bedreigingen in te dammen en te bestrijden. De gameplay is gericht op het zoeken naar verschillende gevaren en vervolgens het opsporen van vermoedelijke criminelen en het ontwikkelen van evenementen om uiteindelijk de juiste diensten te bellen.

De ontwikkelaars wijzen erop dat een effectieve operator moet eerst en vooral zorgen voor nauwkeurige observatie en goed
identificatie van daadwerkelijke bedreigingen. Belangrijk is dat dit een breed scala aan bedreigingen kan zijn, waaronder bijvoorbeeld vernietiging van eigendom, autodiefstal, gevechten, brand, verkeersongevallen of zelfs terrorisme.

In totaal omvat het videobewakingssysteem maar liefst enkele honderden camera’s die in de verschillende wijken actief zijn. Zoals de ontwikkelaars benadrukken, is City Eye een titel die is geïnspireerd op hedendaagse, d.w.z. steeds geavanceerdere, videobewakings- en controlesystemen. De levensduur van het spel wordt zeker verbeterd door het systeem voor willekeurige gebeurtenissen dat wordt gebruikt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: