Home Gaming Cities: Skylines bereikt verkoopgrens van 12 miljoen

Cities: Skylines bereikt verkoopgrens van 12 miljoen

by Jos Vis

Cities: Skylines, de moderne stedenbouwer van Colossal Order en uitgegeven door Paradox Interactive, heeft sinds de release in 2015 meer dan 12 miljoen exemplaren op alle platforms verkocht. Cities: Skylines evolueert voortdurend met zijn diepgaande simulatie en oneindige aanpassingsmogelijkheden , het bereiken van nieuwe generaties spelers.

Na de lancering in 2015 werkte het Cities: Skylines-team aan het perfectioneren van de game-ervaring door 13 uitbreidingen, meer dan 10 radiostations en bundels uit te brengen, waarmee nieuwe en oude fans de volledige Cities: Skylines-ervaring konden bieden. Modding is een ander essentieel onderdeel van Cities: Skylines; een stad van de grond af opbouwen is gemakkelijk te leren, maar wanneer een gemeenschap haar bloei op die basis begint te zetten, wordt een stad een plek die je thuis kunt noemen. Dankzij een van de meest actieve modding-community’s ter wereld, blijft Cities: Skylines op fantastische nieuwe manieren groeien en uitbreiden.

“We zijn dankbaar voor hoe actief de Cities: Skylines-gemeenschap is, en we zijn dolblij om te zien dat ze hun passie voor het bouwen van steden met ons delen.” Zei Mariina Hallikainen, CEO van Colossal Order: “Het is een droom die uitkomt om te zien dat de game in al die jaren weerklank vindt bij zoveel spelers. We blijven luisteren naar de feedback die we ontvangen en we zijn vastbesloten om hard te werken om onze fans in de toekomst nog meer plezier te bezorgen”.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: