Home Gaming “Sonic Origins Speed ​​Strats” Aflevering 2 – Nu live

“Sonic Origins Speed ​​Strats” Aflevering 2 – Nu live

by Jos Vis

Vandaag heeft SEGA de tweede aflevering van Sonic Origins Speed ​​Strats gepubliceerd, waarmee spelers op de hoogte worden gehouden van alles wat Sonic Origins – de geremasterde multi-gamecollectie van de originele Sonic-titels – naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S gaat, Xbox One, de Nintendo Switch-familie van systemen en pc op de verjaardag van Sonic, 23 juni.

Zie hieronder voor een overzicht van wat er in de tweede aflevering werd besproken:

 • Achtergrond van Sonic – Nadat Sonic verneemt dat Dr. Eggman op weg was naar het Zuidereiland met een plan om de mystieke Chaos Emeralds te vinden, ging hij op pad om de schurk te stoppen en de dieren te redden die in Badniks zijn veranderd.
 • Gameplay-tips en -trucs
  Ringen – In-game spelers zullen ringen tegenkomen (niet te verwarren met munten). Als Sonic minstens één ring vasthoudt, kunnen spelers een klap opvangen van vijanden of andere gevaarlijke obstakels. Eenmaal geraakt, lopen de ringen eruit en kunnen spelers ze terughalen.
  Lantaarnpaal – Lantaarnpalen slaan de voortgang van spelers op, dus zorg ervoor dat u ze draait wanneer ze in het spel worden gespot.
  Monitors – Breek in de game monitors om ringen, levens en een krachtig schild te krijgen dat Sonic tegen één treffer zal beschermen.
  Insta-Death – Zelfs als spelers ringen of een schild hebben, zal verplettering resulteren in een insta-death, dus let altijd goed op waar je loopt.
 • Nieuwe functies – In Sonic Origins kunnen spelers nu door het spel rennen als Tails and Knuckles. In-game Tails kunnen vliegen, terwijl Knuckles kunnen glijden en klimmen. Deze helden hebben de mogelijkheid om de Spin Dash-vaardigheid te gebruiken in de klassieke modus, terwijl spelers in de jubileummodus munten kunnen vinden – de nieuwe valuta in Sonic Origins. Spelers kunnen ook gebruikmaken van Sonic’s nieuwe “Drop Dash”-vaardigheid, die voor het eerst werd geïntroduceerd in Sonic Mania.
 • Special Stages & Chaos Emeralds – Er zijn zes Chaos Emeralds te verzamelen in Sonic Origins, in tegenstelling tot de gebruikelijke zeven in andere Sonic-titels. Om in een speciale fase te komen, moeten spelers tijdens het spelen het doel bereiken met 50 ringen of meer en in de gigantische ring springen die op het scherm verschijnt om door het non-stop draaiende doolhof te spelen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: