Home Gaming Chivalry 2: Fight Knight-update voegt Brawl-modus, Last Team Standing, de Rapier, Headbutts en meer toe, verpakt in een tijdelijk Halloween-evenement

Chivalry 2: Fight Knight-update voegt Brawl-modus, Last Team Standing, de Rapier, Headbutts en meer toe, verpakt in een tijdelijk Halloween-evenement

by Jos Vis

Ontwikkelaar Torn Banner Studios, uitgever Tripwire Presents en wereldwijde uitgeverij voor de detailhandel, Deep Silver, hebben vandaag de lancering aangekondigd van de gratis Chivalry 2: Fight Knight-update voor de bekroonde multiplayer-hit en in 2021 genomineerd voor de Golden Joysticks Best PC Game en Best Multiplayer Game van het jaar. De Chivalry 2: Fight Knight-update is nu verkrijgbaar voor pc (via Epic Games Store), de PlayStation 4- en PlayStation 5-computerentertainmentsystemen, de Xbox One-familie van apparaten en de Xbox Series X|S-consolesystemen. -nieuwe Brawl-modus, Last Team Standing-modus en een nieuw roekeloos Rapier-wapen. Bovendien worden gevechten nog schandaliger nu spelers met uiteengereten armen kopstoten kunnen gebruiken voor een laatste kans om rivalen uit te schakelen. Dit alles en meer komt verpakt in een seizoensgebonden Halloween-evenement, dat het ultieme middeleeuwse slagveld vult met feestelijke en spookachtige decoraties.

“Chivalry 2 zal heel lang blijven bestaan”, zegt Steve Piggott, CEO en creatief directeur van Torn Banner Studios. “We hebben de inhoud die gepland staat voor release tot het einde van 2022 al bevestigd en blijven ons inzetten om de omvang en reikwijdte van Chivalry 2 te verdubbelen terwijl ons team blijft werken aan updates, zoals de Fight Knight-release van vandaag.”

YouTube video


De belangrijkste functies van de Chivalry 2: Fight Knight-update zijn:

 • Brawl-modus en kaarten: laat je wapens bij de deur liggen voor de geheel nieuwe brawl-modus die is ontworpen om het rumoerige en chaotische gevoel van een vechtpartij in een taverne vast te leggen. Ga zitten! Letterlijk. En dan iemands gezicht ermee inslaan!
 • Twee Brawl-kaarten: maximaal 40 spelers kunnen deelnemen aan de strijd in The Great Hall en Rudhelm Feast.
 • Gevonden voorwerpen: spelers kunnen zo ongeveer alles oppakken en gebruiken dat ze op de kaart kunnen vinden. Omarm de chaos en pak stoelen, bierpullen, deegrollers, worstjes en gigantische vissen om je rivalen te verslaan!
 • Last Team Standing Mode: Spelers die op zoek zijn naar meer realistische teamgevechten, kunnen de terugkeer van de meest gevraagde modus van de originele Chivalry: Medieval Warfare verwachten! De inzet is hoog, omdat deze gevechten met 40 spelers geen respawns hebben. Het laatste team/de persoon die overblijft wordt gekroond tot het winnende team.
 • Headbutt Combat: Het is maar een vleeswond! Het gevechtssysteem voor ledematenverlies van Chivalry 2 krijgt de meest meedogenloze en buitensporige update tot nu toe. Wanneer een speler nu beide ledematen heeft verloren in een gevecht, kan hij een armloze kopstoot uitvoeren voor een laatste kans om een ​​tegenstander neer te halen voordat hij doodbloedt.
  Rapierwapen: dit nieuwe schermwapentype introduceert ook een nieuwe roekeloze gevechtsstijl met meer focus op snelle bewegingen en bloei.
 • Halloween-evenement: van 26 oktober tot en met 7 november kunnen spelers uitkijken naar het allereerste seizoensevenement van Chivalry 2 met nieuwe cosmetica, zoals de pompoenhelm, en decoraties met Halloween-thema en interactieve objecten, zoals gigantische Jack O Lanterns die als wapen kunnen worden gebruikt .
 • Rudhelm Siege, Dark Forest, Great Hall (Brawl-modus) en Wardenglade (Free-for-All en Last Team Standing-modi) zullen deze tijdelijke Halloween-versieringen bevatten.
 • Verbeteringen in de Arena-modus: Nieuwe verbeteringen aan Arena omvatten een offline oefenmodus voor teams om hun vaardigheden en teamwerk aan te scherpen, evenals algemene verbeteringen, waaronder een nieuwe tussenfilmpje over het winnaarpodium.
 • Armory-updates: naast het nieuwe Rapier-wapen kunnen spelers allemaal uitkijken naar een breed scala aan nieuwe cosmetica en skins om te ontgrendelen, waaronder pantsersets, nieuwe vrouwelijke pantserskins, nieuwe helmskins, nieuwe wapenskins en zelfs een mooie snor !

Chivalry 2 is een multiplayer first-person slasher geïnspireerd op epische middeleeuwse filmgevechten. Spelers worden in de actie van elk iconisch moment van het tijdperk geduwd, van botsende zwaarden en stormen van vlammende pijlen tot uitgestrekte kasteelbelegeringen en meer. Domineer enorme slagvelden terwijl katapulten de aarde verscheuren terwijl spelers kastelen belegeren, dorpen in brand steken en smerige boeren afslachten in de terugkeer van Team Objective-kaarten.

Chivalry 2 is in alle opzichten een verbetering van het originele genrebepalende Chivalry: Medieval Warfare en nodigt spelers uit om het zwaard onder de knie te krijgen met een geheel nieuw en verbeterd vechtsysteem dat realtime aanvallen combineert met een vrij stromend combosysteem om de actie te versnellen en laat spelers een wervelwind van staal worden op het slagveld. De gevechten van Chivalry 2, gemaakt met de mogelijkheid om met meerdere vijanden te vechten, combineert het beste van zowel FPS als vechtgamegenres voor een ongeëvenaarde melee-ervaring.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x