Home Gaming Nieuwe inhoudsupdate voor RTS City Builder Workers & Resources met Sovjetthema: Sovjetrepubliek nu beschikbaar

Nieuwe inhoudsupdate voor RTS City Builder Workers & Resources met Sovjetthema: Sovjetrepubliek nu beschikbaar

by Jos Vis

De onafhankelijke game-ontwikkelingsstudio 3DIVISION heeft vandaag Content Update #8 uitgebracht voor de Early Access-versie van Workers & Resources: Soviet Republic, de realtime stadsbouwer-tycoongame met Sovjetthema die zich afspeelt in een denkbeeldig communistisch land in Oost-Europa.

Workers & Resources: Soviet Republic is het ultieme realtime stadsbouwer-magnaatspel met Sovjetthema. Bouw je eigen republiek en transformeer een arm land in een rijke industriële supermacht!

YouTube video


Contentupdate #8 ziet de implementatie van de nieuwe spelmechanismen van Government Loyalty en een nieuwe GUI.

Overheidsloyaliteit

In het gebouw van de geheime politie kunnen alleen hoogopgeleide burgers werken. Ze krijgen dienstvoertuigen toegewezen die eruitzien als persoonlijke auto’s, maar zijn toegewezen aan het gebouw van de geheime politie. Hierdoor kan de geheime politie undercover naar woonwijken reizen en spionageapparatuur installeren in de huizen van burgers om loyaliteitsinformatie te verzamelen over de mensen die daar wonen.

Elke burger heeft loyaliteit aan de overheid. Hoe hoger de loyaliteit, hoe productiever ze zijn op het werk en hoe minder negatieve invloed ze hebben op het algehele geluk. Burgers met een lagere loyaliteit kunnen worden beperkt in het uitoefenen van bepaalde kritieke banen zoals school, tv of radiostations, om het risico op negatieve invloed (en dus lagere loyaliteit van de overheid) op studenten of andere burgers te verminderen.
Ten slotte kun je nu monumenten bouwen om de loyaliteit van de overheid te beïnvloeden. Het bouwen van monumenten kan de loyaliteit van de overheid tot 50% verhogen voor burgers die er langs lopen.

Nieuwe GUI

Met behulp van feedback van de gemeenschap is de GUI bijgewerkt voor gebruiksgemak. Er is een nieuw constructiemenu met aanpasbare schermposities en een snel tabblad met statistieken om toegang te krijgen tot informatie over uw burgers en de economie van uw republiek.

Contentupdate #8-functies:

 • Bouw monumenten om de loyaliteit van je burgers te vergroten.
 • Gebruik geheime politie om spionageapparatuur te installeren en ontdek hoe loyaal uw burgers werkelijk zijn!
 • Gebruik informatie die door de geheime politie is verzameld om ervoor te zorgen dat burgers hun positie niet gebruiken om de loyaliteit van andere burgers te schaden.
 • Nieuw constructiemenu met aanpasbare schermposities.
 • Tabblad Snel info om toegang te krijgen tot burgerinformatie en de economie van uw republiek.
 • Nieuwe complexe spoorseinen monteur update.
 • Geoptimaliseerde verkeersstroom toegevoegd voor parkeerplaatsen en andere gebouwen.
 • Weeshuis toegevoegd – Zorg voor de kinderen van uw republiek als hun ouders het ergste overkomt.
 • Veel andere verbeteringen aan gameplay en mechanica.

Workers & Republic: Sovjetrepubliek spelkenmerken:

 • Beheer alle aspecten van je eigen republiek met een geplande economie, inclusief mijnbouwbronnen, productiegoederen, constructie, investeringen en ook burgers.
 • Creëer je eigen industriële complexen met laad- en losstations, opslag, magazijnen en fabrieken.
 • Bouw de infrastructuur en beheer het verkeer, inclusief wegen, spoorwegen, trottoirs, transportbanden, bedrading en pijpleidingen. Plaats en verbind fabrieken, huizen en magazijnen verstandig en maak de meest efficiënte verbindingen.
 • Plan en bouw de woonruimtes met alles wat je burgers nodig hebben om een ​​gelukkig leven te leiden, zoals speeltuinen, bioscopen, tavernes en winkels.
 • Stuur je burgers naar de mijn om kolen, ijzer en andere natuurlijke hulpbronnen te halen; of stuur ze naar de velden om de gewassen op te halen; of breng ze naar fabrieken om gefabriceerde goederen te produceren.
 • Verkoop en koop middelen en goederen uit westerse landen of andere sovjetlanden om dollars of roebels te krijgen en koop de producten of middelen die je nodig hebt … of investeer in nieuwe infrastructuur of gebouwen.
 • Geniet van authentieke Sovjetgebouwen en voertuigen, evenals realistische landschappen van de jaren 60 tot 90.
 • Speel zoals jij dat wilt! U kunt zich concentreren op het verkrijgen van natuurlijke hulpbronnen of producten en deze ruilen voor geld; of je kunt een zelfvoorzienende republiek bouwen; of je kunt gewoon de eenvoudige sandbox-modus gebruiken met onbeperkt geld / middelen en gewoon genieten van iets live te bouwen.
 • De prijzen van grondstoffen op de wereldmarkt veranderen in de loop van de tijd terwijl je speelt – op een dag kun je staal verkopen of kopen voor $ 100 per ton, maar binnen een paar maanden kunnen de kosten stijgen tot $ 200 of dalen tot $ 50.
 • De prijs van alles hangt samen met de kosten van werk en middelen.

Workers & Resources: Soviet Republic werd in maart 2019 met succes gelanceerd op Steam Access en zal gedurende de Early Access-periode regelmatig content-updates blijven ontvangen die tot volledige lancering leiden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x