Home Gaming Children of Morta’s Ancient Spirits DLC voegt geheel nieuw personage toe met dubbele gevechtsstijlen

Children of Morta’s Ancient Spirits DLC voegt geheel nieuw personage toe met dubbele gevechtsstijlen

by Jos Vis

Nakomelingen geboren uit verboden liefde. Een krijger als geen ander. 11-bit studio’s en Dead Mage zijn verheugd om de nieuwste toevoeging aan de cast van speelbare personages te presenteren in hun rogue-lite dungeon-crawler indie-hit, Children of Morta. De Ancient Spirits DLC kost $ 4,99 op alle platforms.

Children of Morta heeft sinds de release een gestage stroom aan inhoud ontvangen en zes eerdere updates bevatten: een nieuw personage, een nieuwe gevechtsgerichte gameplay-modus, een liefdadigheidsinzamelings-DLC en talloze gameplay-verbeterende items en relikwieën. In Ancient Spirits arriveert een nieuw type krijger die twee unieke gevechtsstijlen naar een enkele jager brengt. Geboren uit de liefde tussen een man en een goblin, verandert Yajouj’Majouj vloeiend van gevechtsvorm samen met hun basis- en speciale aanvallen, waarbij ze wisselen tussen draaiende wervelwinden van Spirit Embers of de magnetische, verwondende kracht van een eigenzinnige bondgenoot.

YouTube video


Naast dit extra personage – alleen speelbaar in de Family Trials-modus – bevat de DLC ook nieuwe personagemaskers om elk gezinslid aan te passen, evenals vijf relikwieën, vijf charmes en vijf genaden om spelers nieuwe krachten te geven om de gevechten en speelstijl verder te verbeteren in zowel de Story- als Family Trials-modus.

Children of Morta heeft de inhoud gestaag uitgebreid sinds de lancering in 2019. Vanaf vandaag kan alle bovenstaande content – het basisspel met twee betaalde DLC’s, Ancient Spirits en fondsenwervende Paws and Claws – samen worden gekocht in de Children of Morta: Complete Edition. Voortzetting van de inzet van 11 bit voor fondsenwerving voor goede doelen, alle bundelverkopen sturen nog steeds een gedeeltelijke opbrengst naar Humane Society International, dus samen helpen we nog steeds dieren over de hele wereld waarvoor we al meer dan $ 200.000 hebben ingezameld!

Children of Morta: Ancient Spirits en Children of Morta: Complete Edition zijn nu met korting verkrijgbaar, naast onze volledige catalogus in de 11-bit studio’s uitgeversverkoop die plaatsvindt op Steam tussen 7 en 14 oktober. Voor degenen die nog niet hebben besloten, bieden we vanaf 15 oktober een demoversie van Children of Morta aan om je vaardigheden op Nintendo Switch uit te proberen, naast Moonlighter, onze pixelart-winkelende RPG.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x